USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

GHS GROUP bu yıl da Kızılay’ı unutmadı

Naramaxx ve Öztekstil markalarını bünyesinde bulunduran GHS GROUP, her yıl olduğu gibi bu yıl da çalışanlarının katılımı ile kan bağışı etkinliği düzenledi.

GHS GROUP bu yıl da Kızılay’ı unutmadı
06-01-2017 13:51
Google News

GHS GROUP, ülkemizdeki kan ihtiyacının karşılanmasına destek olmak ve kan bağışının önemine yönelik bilinç oluşturmak amacıyla Türk Kızılayı ile ortaklaşa gerçekleştirdiği kan bağışı etkinliklerini düzenlemeye devam ediyor. Kızılay’ın “1 dakika için, harekete geçin” sloganı ile çıktığı bu yolda yanında olduğunu bir kez daha gösteren GHS GROUP, ihtiyacı olan hastalara umut ışığı olmak için 04 Ocak Çarşamba günü “2. GHS GROUP Kan Bağışı Etkinliği” düzenlendi.

GHS Group, Kan bağışı etkinliğini ülke genelinde kan bağış oranlarının düşük olduğu kış aylarında gerçekleştirerek bağış yapmanın önemine bir kez daha dikkat çekmeyi hedefliyor.  Kan bağışçıları ve kan ihtiyacı olan kişiler arasında gönüllülük bağına destek vermek için GHS Group- Kızılay işbirliği ile gerçekleşen etkinlikte, sosyal sorumluluğunun bilincine sahip birçok gönüllü GHS Group çalışanı kan bağışında bulundu. Kan bağışı etkinliği çalışanların yoğun katılımı ile gün boyu sürdü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ