USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Göbeği eritmeden önce...

‘Zahide Yetiş ile Söyleşi Zamanı’ etkinliğinin ilk konuğu olan Prof. Cihan Aksoy, dünyanın en iyi karın kası güçlendirme egzersizinin çok basit olduğunu anlatarak uygulamalı gösterdi. Aksoy “Yaz gelmeden önce karın kaslarını güçlendirin” dedi.

Göbeği eritmeden önce...
30-05-2016 11:10
Google News

Başarılı televizyoncu Zahide Yetiş, ‘kocaman bir çocuk’ dediği Prof. Dr. Cihan Aksoy ile Ataköy A Plus AVM’de ziyaretçilerin sağlık sorunlarını dinlediler, çözümler üretmeye çalıştılar. ‘Zahide Yetiş ile Söyleşi Zamanı’ etkinliklerinin ilki, Sermer Medya organizasyonuyla önceki gün İstanbullular’ın yoğun katılımıyla gerçekleşti. Prof. Aksoy, katılımcılara küçük sağlık tüyoları vererek herkesin kendi kendinin doktoru olması gerektiğine dikkati çekerek “Elinizle birçok hastalığın önüne geçebilirsiniz. Erken teşhis ve tanı tıpta gerçekten önemli bir yer kaplıyor ve bu herkesin elinde” dedi.

Yaz aylarının gelmesiyle kilo sorunu olan herkesin ortak problemi olan fazla kilolarla ilgili olan soruya da dünyanın en iyi egzersizini anlatarak yanıt veren Prof. Aksoy şunları söyledi: “Göbekli olmakla karın kasının güçlü olması arasında büyük fark var. Önce karın kası güçlendirilmeli. Dünyanın en iyi egzersizi de özellikle hanımların yapacağı basit bir hareket. Poponuzu sıkın, karnınızı da sıkın ve o şekilde sağa sola minik adımlarla yürüyün. Günde 3-4 kez bunu yapın. Karın kaslarınızın güçlendiğini sonra da sıkılaşacak karın yağlarından kurtulduğunuzu göreceksiniz.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ