USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Gönüllü çevreciye anlamlı ödül

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, her gün Mudanya’dan Yörükali’ye giderek, mahalleyi gönüllü olarak temizleyen 74 yaşındaki Ata Altın’ı madalya ve plaketle ödüllendirdi.

Gönüllü çevreciye anlamlı ödül
19-12-2016 17:25
Google News

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya’dan her sabah Yörükali’ye giderek, gönüllü olarak mahalleyi temizleyen Ata Altın ile Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’ndaki makamında bir araya geldi. AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Murat Ünal ve Yörükali Mahalle Temsilcisi Seyit Ahmet Türkmen ile Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının da katıldığı ziyarette, Başkan Altepe, örnek davranışından dolayı Ata Altın’ı tebrik etti.

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını hatırlatarak, “Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’yı daha sağlıklı ve daha temiz bir kent haline getirmeyi hedefliyor, bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aynı zamanda vatandaşlarımızın çevre konusunda duyarlılıkları ise bizleri çok gururlandırıyor” dedi.

Bursa’nın her türlü nimeti bünyesinde bulunduran özel bir şehir olduğunu ifade eden Başkan Altepe, “Yeşile, çevreye sahip çıkmalı ve Bursa’mızı korumalıyız. Bu noktada örnek bir faaliyet gerçekleştiren, her gün Mudanya’dan Yörükali’ye giderek gönüllülük bilinciyle mahalleyi temizleyen Ata Altın’ı takdirle tebrik ediyorum. Yaşadığımız yere hissedilen sevgi ve çevre duyarlılığı çok önemli. 74 yaşındaki çevreci Altın’ın bu gönül işi çok anlamlı, güzel ve örnek bir davranış” diye konuştu.

Ata Altın da sevincini dile getirerek, her gün Yörükali’ye severek gittiğini ve gönüllülükle Yörükali’yi baştan başa temizlediğini dile getirdi. Başkan Altepe, Altın’ı tebrik ederek, madalya ve plaket verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ