USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Görüşmeden önemli açıklamalar!

Türkiye ile Rusya arasında imzalar atıldı. Erdoğan ve Putin'den çok önemli açıklamalar.

Görüşmeden önemli açıklamalar!
10-03-2017 22:22
Google News

PUTİN DEV ANLAŞMALARI AÇIKLADI

Yeni ortak yatırım fonu kuruyoruz. Nükleer santral ve Türk akımı çevre dostu projeler. Sanayi ortaklıklarının kurulması konusunda da anlaştık. Milli para birimlerinde ticareti görüştük. Türkiye truzimde yeniden gözde ülke oluyor. Terörle mücadelede çabalar birleştirilecek. Bir kez daha Türk Cumhurbaşkanına teşekkür ediyorum. Ayrıca sıradaki toplantıyı Türkiye'de yapacağız.

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARI;

Öncelikle iki ilişkileri ele aldık. Köklü ilişkileri ilerletme konusunda kararlıyız. Normalleşme sürecinin sona erdiğine inanıyoruz ve bu kelimeyi bir daha telaffuz etmek istemiyoruz. Milli paralarar ticaretin artırılmasını istiyoruz. Üzerimizdeki kur baskısı böylece düşürmek istiyoruz.

Turizm alanında rekora imza atmak istiyoruz. İki ülke arasında kurulan ortak yatırım fonu ciddi bir adımdır.

Suriye üzerinde hassasiyetle durduk. Fırat Kalkanı Harekâtı, DEAŞ'a vurulan en büyük darbedir. Suriye'nin toprak bütünlüğünü hiç kimse tehlikeye atmamalıdır.

DEAŞ'A EN BÜYÜK DARBE!
Suriye üzerinde hassasiyetle durduk. Fırat Kalkanı Harekâtı, DEAŞ'a vurulan en büyük darbedir. Suriye'nin toprak bütünlüğünü hiç kimse tehlikeye atmamalıdır. Bütün konularda hem fikir olmasak da iletişim kanallarını açık tuttuk.

İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ