USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Göz sorununa 5 dakikada kesin çözüm

Op.Dr. Bülent Köse ve uzman medikal kadrosu ile Sahip olduğu 15.000 operasyon, 20 yıllık deneyimi ve yenilikçi çizgisiyle Bursa’da fark yaratan Bursa Göz Merkezi, ileri teknoloji ekipmanları ve güler yüzlü personeliyle sizi gözlük ve lenslerinizden bağımsız, özgür bir dünyaya davet ediyor.

Göz sorununa 5 dakikada kesin çözüm
11-09-2016 00:28
Google News

Bahar Görgün/Özel haber

Tüm dünyada göz cerrahisi alanında devrim yaratan; 14 numaraya kadar miyop, hipermetrop ve astigmat tedavilerinde kullanılan SMILE yönteminde, diğer yöntemlerde olduğu gibi kapak (flep) kaldırma işlemi yapılmadan çok kısa bir sürede işelm uygulanarak gözlüksüz ve lenssiz bir geleceğe merhaba diyorsunuz. Femtosaniye Lazer, kornea iç yüzeyinde disk formunda bir doku oluşturacak şekilde uygulanır. Bu oluşturulan disk, yalnızca düzeltilmesi gereken göz kusuru kadardır. Son safhada ise 2 mm boyutunda küçük bir lazer kesisi ile bu parça dışarı alınır. Hasta, ertesi gün günlük yaşantısına dönerek gözlük ve lenslerine veda eder.
 
GÖZ YAPISINI KORUR, HASSAS GÖZLERE UYGULANABİLİR


Özel bir femto lazerle uygulanan SMILE yönteminde, göz kusuru korneadan kapak (flep) kaldırılmadan tedavi edilir. Bu da kornea biyomekaniğinin korunmasını sağlar. SMILE’ın en önemli avantajlarından biri, LASIK’te olduğu gibi korneada büyük bir kesi yapılmamasıdır. SMILE; ince kornea, yüksek numara ve göz kuruluğu sorunları nedeniyle tedavi edilemeyen hastalara da uygulanabilir. İyileşme süreci daha hızlı, hasta şikayetleri çok çok daha azdır. 
 
SPORCULARA EN UYGUN YÖNTEMDİR


SMILE yöntemi, kornea biyomekaniğini koruyarak alternatif yöntemlere göre bireylere büyük avantaj sağlıyor. Başta; dövüş, dalış, ağırlık ve doğa sporcuları olmak üzere itfaiye, askerlik ve polislik gibi aksiyonu yüksek, riskli meslekler için en uygun tedavi yöntemi: SMILE. Bu da tercih edilme oranını oldukça artıran bir etmen.
 
YALNIZCA 5 DAKİKA ALIR


Op.Dr. Bülent Köse ReLEx SMILE’ın Bursa’da sadece kendi kliniklerinde olduğunu vurgularken operasyonun çok kısa bir sürede tamamlandığını da söyledi. Köse; “ReLEx SMILE’ın tüm bu avantajlarını saatler süren bir operasyon sonrasında elde edebileceğinizi düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. SMILE ile gözlük ve lenslerinizden kurtulmak, yalnızca 5 dakika alıyor. Hem son derece güvenli hem de böylesine hızlı operasyon imkânı tanıması, SMILE’ın tüm dünyada böylesi bir şöhrete kavuşmasında kilit rol oynuyor.” dedi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ