USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Güçlü altyapı projeleri ile su kayıplarına geçit yok

Saski, su kayıpları ile mücadele çerçevesinde şehrin muhtelif noktalarını güçlü altyapı ile buluşturuyor. Cumhuriyet mahallesi’nde devam eden çalışmalar çerçevesinde bölgeye 2 bin metreküplük depodan içme suyu temin eden hatlar yenileniyor.

Güçlü altyapı projeleri ile su kayıplarına geçit yok
24-10-2024 16:52
Google News

SASKİ, su kayıpları ile mücadele çerçevesinde şehrin muhtelif noktalarını güçlü altyapı ile buluşturuyor. Cumhuriyet Mahallesi’nde devam eden çalışmalar çerçevesinde bölgeye 2 bin metreküplük depodan içme suyu temin eden hatlar yenileniyor.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), hat yenileme çalışmaları ile güçlü altyapı ağını şehrin farklı noktalarıyla buluşturmaya devam ediyor. Pamukova Cumhuriyet Mahallesi’ne 2 bin metreküplük depodan içme suyu temin eden hat ekonomik ömrünü tamamlamasından dolayı yenileniyor. Kurum tarafından yapılan açıklamada, “Su stresinin her geçen gün artması su kayıplarını önlemek için hayata geçirdiğimiz çalışmaları daha değerli kılıyor. Cumhuriyet Mahallesi’ne uzun yıllar boyunca hizmet eden 600 metrelik içme suyu hattı ekiplerimizin özverili çalışmaları neticesinde güçlü hale gelecek. Böylelikle kaliteli içme suyumuz abonelerimizin musluklarına kesintisiz şekilde ulaşacak” ifadeleri kullanıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ