USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Gülşen Kutlu ile türkü ziyafeti

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü, usta sanatçı Gülşen Kutlu’nun konuk olduğu muhteşem konserle sanatseverlere türkü ziyafeti sundu.

Gülşen Kutlu ile türkü ziyafeti
24-11-2016 16:03
Google News

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü, Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Orhangazi Salonu’nda gerçekleştirilen konserde, sanatseverlere türkü ziyafeti çekti. Bursalıların büyük ilgi gösterdiği konseri, Şef Hamit Gazigil yönetti. Konserin ilk bölümünde Türk Halk Müziği icra heyeti ses sanatçıları tarafından sevilen eserler seslendirildi. Urfa, Orta Anadolu, Sivas, Erzurum, Mardin, Çankırı, Giresun, Kırşehir, Balıkesir ve Rumeli yörelerine ait türküleri koro ve solo halinde söyleyen sanatçılar, dinleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Konserin ikinci bölümünde ise sahneye ünlü Tük Halk Müziği Sanatçısı Gülşen Kutlu, alkışlar eşliğinde çıktı. Neşet Ertaş başta olmak üzere Anadolu yöresinin önemli aşıklarının eserlerini Bursalılar için söyleyen Kutlu, türküseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Kutlu, söylediği eserlerle dinleyenlere mutluluk ve hüznü bir arada yaşattı. Sanatseverler konsere alkışlarla eşlik etti.

Bursa’da konser verdiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Kutlu, Bursa’nın türküyü ve türkü söyleyenleri sevdiğini, Bursalılarla buluşmaktan her zaman keyif aldığını belirtti. Konserin sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına Muhsin Özlükurt ve Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürü Turgay Mercan, usta sanatçı Gülşen Kutlu ve Şef Hamit Gazigil’e çiçek vererek teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ