USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

Hamzaoğlu "Transfer için zamanımız var"

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu yeşil-beyazlı takımın transfer politikası hakkında değerlendirmeler yaptı.

Hamzaoğlu
15-04-2016 13:05
Google News

Tom de Sutter'e eski kulübü Club Brugge'un talip olduğunun hatırlatılması üzerine deneyimli teknik adam, "Bizim bilgimiz var da sizin nasıl var onu merak ediyorum. Bazı oyuncularımızın menajerleriyle görüşmelerimiz olacak. Bu çok doğaldır. Tom ile ilgili de görüşmeler var, gerekli şeyler yapıyoruz" dedi.

'Yarın Fransa'da bir maç izleyeceksiniz, belirlediğiniz oyuncular var mı?' sorusuna ise Hamzaoğlu, şu yanıtı verdi:

"Belirlediğimiz oyuncular var da bana enteresan gelen siz nasıl duyuyorsunuz bunları. Bu çalışmaları ayrı bir boyutta yönetiyoruz. Transfer ilk önceliğimiz değil. Her fırsatta da bu çalışmaları sürdürmek istiyoruz. 6 maçımız var, önemli olan bu maçları iyi şekilde bitirmek. Ben de fırsat buldukça oyuncu izleyeceğim. Her izlediğimiz oyuncuyu bulmaya çalışıyoruz. İhtiyacımız olursa, inşallah hiç olmaz." 

"Gelecek sezonun kadro planlamasında yer vermediğiniz oyuncuları belirlediniz mi?" şeklindeki soruya da deneyimli çalıştırıcı, "Hayır, öyle bir şey yok. Keşke sezon sonuna kadar en iyi şekilde maçlarımızı oynayıp, aynı kadroyla devam edebilsek. Mümkün olduğunca oyuncularımızın kapasitesini arttırmak istiyoruz. Hepsinden maksimum verim almak istiyoruz. Keşke onları hepsinden önümüzdeki yıl da faydalanabilsek ama mutlaka aramızdan ayrılacak oyuncular olacaktır. Ona da son maçtan sonra karar vereceğiz" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ