USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Harika Bir Yaz Tatili için: Vonresort Golden Coast

Türkiye’de bulunan oteller arasında en temiz ve doğal yapısını bozmadan, güler yüzlü personeli ve kaliteli hizmet anlayışı ile değerli müşterilerine hizmet veriyor. Otele 300 metre uzaklıkta bulunan özel kum plajı sayesinde misafirlerin sıcak yaz günlerinde en iyi konforu sunmak ve kendilerini ev konforunda hissetmeleri için özel servis imkânı sunuyor.

Harika Bir Yaz Tatili için: Vonresort Golden Coast
26-01-2021 15:31
Google News

Ayrıca Vonresort Golden Coast otelinde bulunan yüzme havuzları arasında çocuklar ve yetişkinler için iki farklı havuz bulunuyor. Yaz aylarında eğlencenin eksik olmaması ve müşterilerin daha fazla eğlenmeleri amacıyla su kaydırakları da mevcuttur.

Ayrıca tesis içinde çocuklar için özel hizmet veren çocuk büfesi, oyun alanları ve çocuk kulübü mevcut. Yetişkin misafirler için bovling, su kayağı, kano ve rüzgâr sörfü imkânlarını sunuluyor. Misafirler için tesis içinde yer alan SPA alanında ise fitness merkezi, hamam ve sauna hizmetlerinden faydalanabilir. Vonresort Golden Coast ayrıca misafirleri için bisiklet ve taksi kiralama hizmetlerini de sunarak ihtiyaçları olan tüm hizmetleri en iyi şekilde misafirlerine sunarak evlerindeki rahatlığı tesis içerisinde de sunuyor.

Aktivite ve Eğlence Alanları

Yazın sıcak ve güneşli günlerini daha iyi geçirebilmeleri için tesiste 10 farklı hizmet bulunuyor. Bu aktivite ve eğlence alanları ise; 2 Adet animasyon, 2 adet canlı eğlence merkezi, 2 adet hamam, 2 basketbol sahası, 2 farklı masa tenisi, 2 voleybol sahası, 2 fitness salonu, 2 masa tenisi, 2 dart oyun alanı, 2 adet sauna, CoastVoley, 2 farklı TV salon bulunuyor. Neredeyse tüm eğlence alanlarından 2 tane bulunması müşteriler için eğlenmek istedikleri alanlarından eksik kalmaması ve eğlenceyi bütün müşterilere sunmak istemesi. Ayrıca bunların dışında ücretli olarak sunduğu aktivite ve eğlence merkezleri arasındabilardo, disco, SPA, bisiklet kiralama, Masaj salonu, oyun salonu ve bowling yer alıyor. 

Vonresort Golden Coastayrıca çocuklu müşterilerinde düşünerek çocuklar için ücretli ve ücretsiz alanları ailelerin hizmetine sunuyor. Tesiste yer alan çocuk alanları ise; çocuk kulübü, çocuk parkı, çocuk havuzuve ücretli bebek bakımı hizmetini sunuyor.

Konaklama Özellikleri

Vonresort Golden Coastkonaklama hizmeti ise ultra her şey dâhil olarak sunuyor.  Sabah, öğle ve akşam yemekleri açık büfe, Vonresort Golden Coast’ın önceden belirlediği markalar dâhilinde alkollü ve alkolsüz içecekler ücretsiz olarak misafirlerine sunulmaktadır. Günün her saatinde farklı ve eğlenceli aktiviteleri bulunan Vonresort otelinde, bunun yanı sıra her saatte yiyecek ve içecek şeyler bulmanız mümkündür.

Vonresort Golden Coast Genel Bilgiler

Vonresort Golden Coast, Antalya’nın Side bölgesinde bulunmaktadır. Denize uzaklığı ise 300 metre olan Vonresort Golden Coast, Antalya’da tatil yapmak isteyen misafirlerin en fazla tercih etmesi gereken oteller arasında ilk sırada bulunmaktadır. Evdeki rahatınızı tesislerinde sunan Vonresort Golden Coast, tesis içerisinde birbirinden farklı eğlence ve aktiviteler sayesinde tatilinizin en güzel şekilde geçmesi için her şeyi düşünmüş. Antalya’ya gelmeden önce erken rezervasyon avantajları ile hem kaliteli hem de daha uygun bir fiyata ev rahatlığında tatilin keyfini sürebilirsiniz.

Otelin resmi sitesi: 

https://vonresort.com/tr/coast/

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ