USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Bursa Şubesi üyeleri, iftarda bir araya geldi.

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Bursa Şubesi Nev-i Çeşni’de düzenlediği iftar programında üye ve eşleriyle buluştu.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Bursa Şubesi üyeleri, iftarda bir araya geldi.
29-04-2022 15:03
Google News

Programa; Bursa Büyükşehir Başkan Yardımcısı Murat Demir, Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Mert Vahit Arslan, Akademik Oda Başkanları, sektör paydaşlarının temsilcileri ve HKMO üyeleri katıldı. Programda ayrıca geçmiş dönem başkanlarından Esat Gürkan Kanbir’e 40. yıl, 15. dönem HKMO Bursa Şubesi’nde görev alan Bilgin Mutlu, Murat Aydın, Fatih Kaya, Uğur Yıldız, Kübra Karatepe ve Serkan Usta’ya da teşekkür plaketi takdim edildi.

HKMO Bursa Şubesi Başkanı Başar Bulut, pandemi nedeniyle bu türde sosyal buluşmaları ertelediklerini, şimdi salgının hızını yitirmesiyle üyeleriyle çeşitli organizasyonlarda bir araya geldiklerini söyledi.

Ramazan ayının birlik ve beraberliğin de simgesi olduğunu belirten Bulut, “Ramazan bayramı öncesi biz de iftar vesilesiyle üye ve aileleriyle buluşmak istedik. Pandemi nedeniyle sevdiklerimizden bayramlar da bile uzak kaldık. Artık sıkıntılı günlerimizin geçmişte kaldığını umut ederek, iftar vesilesiyle hem üyelerimize hem de ülkemize iyi bayramlar diliyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ