USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Hasta Karyolası Satın Alırken Bunlara Dikkat Edin!

Hasta karyolası modelleri, hastaların ihtiyaç duyduğu hassas bakım sürecinde en önemli yardımcılardan biri.

Hasta Karyolası Satın Alırken Bunlara Dikkat Edin!
29-01-2023 18:03
30-01-2023 11:25
Google News

Hasta karyolası modelleri, hastaların ihtiyaç duyduğu hassas bakım sürecinde en önemli yardımcılardan biri. Hastaların bakım ve tedavisinde hem fiziksel hem de psikolojik anlamda en iyi noktada olmalarını sağlayan hasta karyolası modelleri, hastaneler ve sağlık merkezlerinde, bakım evlerinde ve evlerde tercih ediliyor. Peki bir hasta karyolası modeli satın alırken nelere dikkat etmeli? Hasta karyolası türleri, markaları ve özelliklerinde öne çıkanlar neler?

Elektrikli Hasta Karyolaları, Konforlu Bir Tedavi Sunuyor

Hasta karyolası alırken ilk karşınıza çıkacak seçim, manuel ve elektrikli hasta karyolası modelleri olacak. Hasta karyolalarında, elektrikli modeller iki, üç ya da dört motorlu olarak tercih edilebiliyor. Bu modellerin en iyi avantajı, kumanda ile motor yardımıyla karyolanın açısının ayarlanabilmesi. Elektrik motorlu hasta karyolaları ile hastanın yatma açısı, ayak ve baş açısı kolay bir şekilde yönetilebiliyor.

Hangi Amaç İçin Kullanılacak? Hasta Karyolası Kullanım Alanları

Hasta karyola modelleri genel olarak hastaneler tarafından tercih edilse de farklı alanlarda da kullanılabilir. Bu nedenle karyola satın alırken hangi amaçla aldığınıza göre özelliklerde, marka ve modelde seçim yapabilirsiniz. Hastaneler dışında, hasta karyolası modelleri klinik, fizik tedavi merkezlerinde kullanılmakta. Huzurevleri ve revirlerin yanı sıra, fabrikalarda da hasta karyolaları olası ihtiyaçlar için bulunduruluyor.

Güvenlik Duvarı Mevcut mu?

Hasta karyolalarında, hastaların bakım ve tedavi sürecinde güvenli bir deneyim yaşaması adına güvenlik ekipmanları eksiksiz olmalı. Bu anlamda, kilitlenebilen güvenlik duvarları hastaların düşmemesi için çok önemli. Hastaların bir risk altında olmaması adına kumanda ile kontrol edilebilen güvenlik duvarlarının kaliteli ve sağlam olması önemli.

Karyola Gelişmiş Özellikler Sunuyor mu?

Hasta karyolaları, günümüz gelişmiş medikal ekipman teknolojisi ile çok farklı verilere ulaşma ve fonksiyonel bir kullanım sunma olanaklarına sahip. Karyola ve birçok tıbbi ekipmanın üreticisi Meissa’da yer alan bazı modellerde entegre tartı sistemi, trandelenburg, fowler ve vasküler pozisyon alma olanağı, otomatik kontur, hemşire kontrol ünitesi gibi özellikler yer alıyor. Buna ek olarak antistatik tekerlek, akü ile kesintisiz çalışma, aksesuar yuvası ve cırt açı göstergesi de dikkate alınabilecek özelliklerden.

Toptan Alımda Fiyat Avantajı

Tıbbi ekipmanların alımında, toptan hasta karyolası satın almak büyük bir mali avantaj yaratabilir. Bunun için alanında öne çıkan, güvenilir ve kaliteli ürünleri ile bilinen markalarla yola çıkmak önemli. Hasta karyolasında geniş bir model skalası barındıran Meissa toptan hasta karyolası için tercih edilebilir. Meissa web sitesinde yer alan iletişim formu üzerinden toptan hasta karyolası fiyat teklifi alabilirsiniz.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ