USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Hastanede bayram coşkusu

Bursa Dörtçelik Çocuk Hastalıkları hastanesinde tedavi gören çocuklar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı hastanede kutladı.

Hastanede bayram coşkusu
29-10-2017 17:43
Google News


Bayram coşkusunu hastanede yaşayan çocuklar, hastanenin konferans salonunda düzenlenen etkinlikte şiir, oyun ve gösterilerde minikler sahne alırken, hastalıklarını kısa süreliğine de olsa unutma fırsatı buldular.

Rotary İlkokulu Müdürü Mehmet Arı, Ahmet Muammer Uğur Anaokulu Müdiresi Feray Asaltekin Çalışkaner'in de katıldığı etkinliğin açılış konuşmasını yapan Hastane Yöneticisi Dr. İsmail Özcan, "Kurtuluş Savaşı’nda kadını, erkeği, çocuğuyla gösterilen büyük gayret ve fedakârlıklarla elde ettiğimiz Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yıl dönümünü hastanede yatarak tedavi gören çocuklarımızla birlikte kutladık. Bayram coşkusunun tam bir milli birlik ve beraberlik içerisinde yaşanmasını diliyorum” dedi.

Çocukları içinde bulundukları sıkıntılı süreçten birkaç saatliğine de olsa uzaklaştırmak için sosyal etkinliklere her zaman devam edeceklerini belirten Dr.Özcan "Hastanemizde yatan çocuklar burada yatarken çok önemli ve farklı bir hava buluyor. Onların kaliteli zaman geçirmeleri için elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz. Hastanemiz aynı zamanda bir okul. Hastane sınıfı sayesinde eğitimlerine burada devam ediyorlar" ifadelerini kullandı.

Birbirinden renkli etkinliklerle doyasıya eğlenen çocuklar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı pastasını hep birlikte keserek bayramı coşkuyla yaşadı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ