USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Hayatında hiç çay içmedi!

Hayatı boyunca hiç çay içmeyen ve Çernobil faciasından sonra ailesinin ve çocuklarının da içmesini istemeyen Matematik Öğretmeni Selami Öktem, diğer sıcak içecekleri de bugüne kadar ağzına sürmemiş.

Hayatında hiç çay içmedi!
13-04-2017 21:27
Google News

Gümüşhane Gazi Paşa Ortaokulu matematik öğretmenliğinin yanı sıra fotoğraf sanatçısı da olan Selami Öktem, hayatı boyunca hiç çay içmediğini söyledi.

Hayatı boyunca hiç çay içmeyen Selami Öktem, diğer sıcak içecekleri de ağzına sürmezken, son bir yıldır sadece kahve içmeye başladığını ifade etti. 1986 yılında Rusya’da yaşanan Çernobil faciasından sonra çayda kanserojen madde olacağını düşünen Selami Ökten, ailesinin ve çocuklarının da çay tüketmelerine izin vermemiş.

Selami Öktem, çayı bugüne kadar hiç içmediğini ve merak da etmediğini belirterek şunları söyledi: “Sürekli su tüketiyorum. Çayı daha önce hiç içmediğim için içme gereği duymadım, merak da etmedim. Çay dışında diğer sıcak içecekleri de tüketmiyorum. Sadece son bir yıldır çok fazla kahve içmeye başladım. Çevremden sürekli, ‘’çaysız hayat mı olur’’ tarzında tepkiler alıyorum. Çay içmem konusunda çevremdeki insanlar ve arkadaşlarım çok ısrar ediyorlar.   Bir de işin komik tarafı ‘’bu çayı iç sana bunu alıcam, şunu alıcam’’ diyenler de oluyor. Ayrıca ben Karadenizliyim. Karadenizli olup da ‘’nasıl çay içmezsin’’ sorusuna muhatap oluyorum. En çok merak edilen durum ise kahvaltı. Kahvaltılıkların yanında da sürekli su (soğuk)  tüketiyorum. Bu arada eşim de bana benzedi. O da hiç çay tüketmiyor. ’’

BİRSEN PINAR/BURSA.COM

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ