USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Hazır E-ticaret Paketi ile E-ticarete Başlamanın Avantajları

E-ticarete başlayacak olanlar için önemli bilgiler.

Hazır E-ticaret Paketi ile E-ticarete Başlamanın Avantajları
02-01-2023 11:54
02-01-2023 11:56
Google News

E-ticarete başlayacak olanlar sanal mağazalarını kurarken e-ticaret sitesi yazdırma, açık kaynak kodlu yazılımlardan yararlanma ya da hazır e-ticaret sitesi paketleri ile online alışveriş sitelerini kurabiliyor. Her e-ticaret sitesi kurma yönteminin birbirine göre belirli avantajları ve dezavantajları bulunuyor.

 

Bu avantajlar ve dezavantajlar yüzünden e-ticaret yapacak olan kişi ve işletmelerin site kurma yöntemleri birbirine göre farklılaşabiliyor. Genellikle profesyonel bir şekilde e-ticaret yapmak isteyenler hazır e-ticaret altyapılarını tercih ediyor. Çünkü hazır e-ticaret sitesi paketleri kullanıcılarına birçok fayda sunuyor.

 

Hazır E-ticaret Paketi ile E-ticarete Başlamanın Avantajları adlı bu yazımızda e-ticaret altyapılarının markalara sunduğu avantajlardan sizlere bahsedeceğiz. Siz de yazımızı inceleyebilir ve e-ticaret sitesi kurarken neden e-ticaret paketlerini kullanmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

 

Düşük Maliyet ile E-ticaret Sitenizi Açabilirsiniz

 

E-ticaret sitesi paketleri genellikle farklı özellikler ve modülleri içerisinde bulunduran paketlerdir. Bir e-ticaret firmasının e-ticaret süreçlerini daha kolay bir şekilde yönetebileceği birçok özelliği içerisinde barındırır. Bu nedenle markalara düşük maliyet ile profesynel bir e-ticaret sitesi kurma fırsatı tanır.

 

E-ticaret sitesi kurma yöntemleri arasında yer alan site yazdırma yöntemi sanal mağaza kurma bütçesi fazla olan ve bir sermayesi bulunan markaların tercih ettiği bir yöntemdir. Genellikle 100.000 – 200.000 TL arasında site kurma masrafları değişir. Açık kaynaklı yazılımlarda ise tema, modül ve yazılımcı masrafları site kurma ücretini 50.000 TL’ye kadar artırabilir fakat e-ticaret sitesi paketleri ile markalar ihtiyaçlarına göre bir paket seçebilir ve 5000 – 20.000 TL arasında bir ücret ile sitelerini kurabilir.

 

E-ticaret Süreçlerinizi Yönetebilirsiniz

 

E-ticaret sitesi paketlerinin markalara sağladığı bir diğer avantaj da e-ticaret sitesi yönetiminin kolaylaşmasıdır. E-ticaret paketleri içerisinde markaların sipariş, kargo, ödeme vb. konularda yönetim yapabileceği birçok özellik ve modül bulunuyor. Bu da aslına bakıldığında işletmelerin e-ticaret süreçlerini yönetmelerini kolaylaştırıyor.

 

E-ticaret süreçlerini profesyonel bir şekilde yöneten markalar müşterilerine daha kolay güven veriyor ve bu da aslında markaların sadık müşteri kazanmasını sağlıyor.

 

Site Tasarımınız Daha Kolaylaşır

 

E-ticaret sitesi tasarlamak için markaların yapması gereken birçok çalışma bulunmaktadır. Site tasarım süreçlerinde profesyonel bir şekilde hareket edilmesi gerektiği için markalar çoğu zaman bu konuda zaman kaybetmektedir.

 

E-ticaret sitesi paketleri ile çalışan ve online mağazalarını kuran işletmeler ise bu durum oldukça farklıdır. Çünkü e-ticaret paketleri içinde markanızın sanal mağazasını tasarlarken yararlanabileceğiniz birçok tema bulunmaktadır. Bu da hem profesyonel bir mağaza tasarımı yapmanızı sağlamakta hem de site tasarımınızı kolaylaştırmaktadır.

 

Kolay Sanal Pos Entegrasyonu

 

Sanal mağazalar üzerinden ürün satışı yapmak isteyen her markanın kredi kartı ve banka kartı ile ödeme alması gerekir. Bu noktada mağaza kurulumu yaparken şirketler sanal pos entegrasyonundan da yararlanır.

 

E-ticaret sitesi paketleri içerisinde markaların kolay bir şekilde ödeme alabileceği birçok sanal pos firması bulunur ve bu da işletmelerin hızlı sanal pos entegrasyonu yapmalarına olanak tanır.

 

E-ticaret Kargo İndirimlerinden Yararlanabilirsiniz

 

Hazır e-ticaret paketi sağlayan markalar genellikle müşterilerinin e-ticaret süreçlerini daha kolay bir şekilde yönetebilmelerini sağlamak için kargo firmaları ile de kendi adlarına anlaşama yapar ve böylece e-ticaret firmalarının kargo indirimlerinden yararlanmalarına yardımcı olur.

 

E-ticaret yapacak olan işletmeler hazır e-ticaret paketleri sayesinde kargolarını uygun fiyatlar ile gönderme fırsatı yakalarken maliyetlerini de azaltmaktadır ve bu da markaların karlılık oranlarını artırmalarına yardımcı olmaktadır. Siz de e-ticaret sitenizi kurarken hazır e-ticaret paketlerini tercih edebilir ve böylece kargolarını uygun fiyatlar ile gönderebilirsiniz.

 

Pazarlama Süreçlerinizi Yönetebilirsiniz

 

E-ticaret sitesi paketleri içerisinde yer alan birçok pazarlama modülü bulunur. Bu modüller sayesinde e-ticaret firmaları;

 

  • Ads

 

  • SEO

 

  • E-mail pazarlaması

 

  • SMS Pazarlaması

 

Gibi süreçlerini daha kolay ve profesyonel bir şekilde yürütme fırsatı yakalar. Bu süreçleri iyi bir şekilde yöneten markalar ise e-ticaret sitelerinin hedef kitlesine daha kolay ulaşır ve satışlarını artırma fırsatı yakalar.

 

Ticimax ile E-ticaret’e Adım Adın

 

E-ticaret ile internetten ürün satışı yapmak istiyorsanız sizler de Ticimax e-ticaret altyapısını tercih ederek internetten ürün ve hizmet satabilirsiniz. Ticimax içinde yer alan modül ve özellikleri kullanabilir ve böylece e-ticarette daha başarılı olabileceğiniz işler çıkarabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ