USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu’na mahalleliden sert tepki

YAKLAŞAN SEÇİMLER ÖNCESİ ESNAF ZİYARETİNDE BULUNAN YEŞİL SOL PARTİ KOCAELİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖMER FARUK GERGERLİOĞLU VE BERABERİNDEKİ HEYET MAHALLELİNİN SERT TEPKİSİYLE KARŞILAŞTI. TEMASLARINI YARIDA BIRAKMAK ZORUNDA KALAN HEYET, MAHALLENİN ‘SIRTINI PKK’YA DAYAYANLAR, ARKANIZDA KİM VAR AÇIKLAYIN’, ‘DÜN KURŞUN ATTIKLARI POLİSİN ARKASINA SIĞINDILAR’ SLOGANLARININ ARDINDAN POLİS KARAKOLUNA SIĞINDI.

HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu’na mahalleliden sert tepki
01-05-2023 01:28
Google News

Yaklaşan seçimler öncesi esnaf ziyaretinde bulunan Yeşil Sol Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ömer Faruk Gergerlioğlu ve beraberindeki heyet mahallelinin sert tepkisiyle karşılaştı. Temaslarını yarıda bırakmak zorunda kalan heyet, mahallenin "Sırtını PKK’ya dayayanlar, arkanızda kim var açıklayın’, "Dün kurşun attıkları polisin arkasına sığındılar" sloganlarının ardından polis karakoluna sığındı.


Seçimlere Yeşil Sol Partisi çatısı altında girecek HDP’nin Kocaeli Milletvekili ve adayı Ömer Faruk Gergerliğioğlu Kuruçeşme’de esnaf ziyareti yapmak istedi. Bu sırada Gergerlioğlu ve beraberindekileri gören mahalleli izin vermeyeceklerini söyleyerek tepki gösterdi. Yeşil Sol Partili heyete sert çıkan mahalleli, “Dinlemeyin teröristleri. Bu mahallede konuşamazsınız. Sırtını PKK’ya dayayanlar, arkanızda kim var açıklayın. Bu mahalleyi size bırakmayız. Dün kurşun attıkları polisin arkasına sığındılar” diye bağırdı.


Tepki gören heyet Kuruçeşme Polis Merkezi’ne sığındı. Grup uzun süre karakolun önünde beklerken, olay yerine takviye kuvvetler de çağrıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ