USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Hidding, Hazard'ı uyardı!

Chelsea Menajeri Guus Hiddink, sezon sonundaki transfer ihtimalleriyle ilgili konuşan Eden Hazard'ı uyardı.

Hidding, Hazard'ı uyardı!
16-02-2016 16:27
Google News

Chelsea Menajeri Guus Hiddink, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamayla muhtemel bir Paris Saint-Germain transferine açık kapı bırakan Eden Hazard'la ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Hazard'ın şu an transfer meseleleriyle ilgilenmemesi gerektiğini söyleyen tecrübeli teknik adam, Belçikalı oyuncunun sezon sonu hareketlerinden ziyade mevcut form durumunu geliştirmesi gerektiğini ifade etti.

Geçtiğimiz yıl Chelsea'yle olan kontratını 2020 yılına kadar uzatan Hazard, bu sezonki tek golünü 31 Ocak'ta Milton Keys Dons'la oynanan FA Cup maçında penaltıdan kaydetmişti.

25 yaşındaki oyuncu dün Le Parisien gazetesine verdiği röportajda, PSG gibi Şampiyonlar Ligi'nde iddialı takımlara 'hayır' demenin zor olduğunu söylemişti. Yıldız oyuncuyla sezon öncesi PSG ile birlikte İspanyol devi Real Madrid'in de ilgilendiği belirtiliyordu.

Chelsea'nin de üst seviyede bir kulüp olduğunu söyleyen vurgulayan Hiddink, "Hazard da bu kulübün en iyi oyuncularından biri. Ancak gerekli form seviyesine ulaşarak bunu herkese göstermeli" açıklamasında bulundu.

PSG'nin Avrupa futbolunda geldiği konumun da altını çizen Hollandalı teknik adam, buna karşın elit seviyedeki oyuncuların büyük ligleri tercih ettiğini, bunların da Premier League, La Liga ve Bundesliga olduğunu savundu.

Bu sezon ligde ortaya koyduğu performansla hayal kırıklığı yaratan Chelsea, topladığı 33 puanla 12. sırada yer alıyor. Londra ekibi, Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında bugün Paris Saint Germain'le deplasmanda karşılaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ