USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Horizons Lions'tan Hasta Konuk Evi'ne destek

Horizons Lions Kulübü, Lions Alzheimer Hasta Konuk Evi yararına destek gecesi düzenledi.

Horizons Lions'tan Hasta Konuk Evi'ne destek
22-02-2016 16:08
Google News

Kıyı Alaturka’ da düzenlenen ve Horizons Lions Üyeleri’nin yoğun ilgi gösterdiği Alzheimer Hasta Konuk Evi destek gecesine diğer Lions kulübü üyeleri de katıldı. Projenin tamamlanmasına yönelik sıkça etkinlikler düzenleyen Lions Kulüpleri arasına Horizons Lions Kulübü de dahil oldu.

Düzenledikleri tüm etkinliklerin gelirini Alzheimer Hasta Konuk Evi fonuna aktaran Lionlar projeyi ivedilikle bitirmeye karalı olduklarını söylediler. Geceden elde edilecek tüm gelirin Alzheimer Hasta Konuk Evi yararına kullanılacağını belirten Horizons Lions Kulübü Başkanı Şebnem Savtekin, projeyi önemsediklerini ve bir an önce tamamlanması için desteklerini sürdüreceklerini ifade etti.

Geceye katılan ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerini sunan Başkan Savtekin, “Yönetim Çevremizin üzerinde hassasiyetle durduğu proje, biz kulüplerin ve katkı koymak isteyen hayırseverlerin destekleri sonucu vücut bulacaktır. Çağımızın hastalığı olan Alzheimer konusuna Lionlar olarak sürekli dikkat çekmekteyiz. Bununla yetinmeyip Alzheimer hastalarının bakım ve tedavi süreçleri için ihtiyaç duyduğu konuk evi projesini tamamlama gayretindeyiz. Şuana kadar destek olan herkese Horizons Lions adına sonsuz teşekkür ederim. Gayretlerimiz sonucunda mutlu sona ulaşacağımızdan eminim” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ