USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Huzurevi’nde ‘Yaşlılara Saygı’ sergisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi, ‘18 – 24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’ nedeniyle Huzurevi hobi atölyelerinde hazırlanan eserlerden oluşan özel sergiye ev sahipliği yapıyor.

Huzurevi’nde ‘Yaşlılara Saygı’ sergisi
21-03-2017 21:07
Google News

Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinleri tarafından üretilen eserlerden oluşan el sanatları sergisi, Huzur Salonu’nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık ve Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Şaban Kander’in açılışını yaptığı sergiye, sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Kaplıkaya’daki Büyükşehir Belediyesi Huzurevi etkinlik salonundaki sergide huzurevinde gerçekleştirilen BUSMEK kurslarına katılan kursiyerlerin eserleri sergilendi. Ahşap boyama, deri işleme ve rölyef gibi eserlerin yer aldığı serginin açılışında Huzurevi Sakinleri Korosu da Türk Sanat Müziği konseriyle renk kattı. Yrd. Doç. Dr. Aydın Atalay’ın şefliğinde en güzel şarkıları seslendiren Huzurevi Sakinleri Korosu sanatçıları, konserde solo şarkılar da seslendirerek dinleyenlerden tam not aldı.


Programı ilgiyle takip eden Başkanvekili Karlık, Huzurevi sakinlerinin ‘Yaşlılar Haftası’nı tebrik ederek, “Huzurevinde yaşayan büyüklerimizin el emeği göz nuru eserlerini çok beğendim. Buradaki gönüllerin sıcaklığı hepimizin içini ısıtıyor. Hayata sıkıca bağlanıp hobi kurslarında yeteneklerini keşfeden ve çok değerli çalışmalar yapan büyüklerimizi ayrı ayrı kutluyorum. Burada olmaktan onur ve gurur duyuyorum” diye konuştu.

Huzurevi sakinlerinin 24 Mart Cuma tarihine dek sergilenen eserleri, satışa da sunuluyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ