USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

İnegöl'de hatalı sollama kazaya neden oldu: 2 yaralı

Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL, (Bursa), (DHA)- BURSA’nın İnegöl ilçesinde, sollama yapan otomobil sürücüsü karşı yönden gelen kamyonet ile çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Hasan P. (20) ile yanında bulunan Oğuzhan P. (19) yaraland?

İnegöl'de hatalı sollama kazaya neden oldu: 2 yaralı
24-06-2023 03:21
Google News

Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL, (Bursa), (DHA)- BURSA’nın İnegöl ilçesinde, sollama yapan otomobil sürücüsü karşı yönden gelen kamyonet ile çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Hasan P. (20) ile yanında bulunan Oğuzhan P. (19) yaralandı.
Kaza, saat 20.00 sıralarında Mesudiye Mahallesi, İnegöl Caddesi’nde meydana geldi. Bursa-Eskişehir Yolu’ndan ilçe merkezine seyreden Hasan P. yönetimindeki 16 AUV 289 plakalı otomobil Şehit Uzman Çavuş Yavuz Mete alt geçidinde sollama yaptığı sırada karşı yönden gelen sürücü Hasan K. yönetimindeki 35 R 9875 plakalı kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın ardından savrulan otomobil bariyerlere çarparak durabildi. Kazada, sürücü Hasan P. ile yanında bulunan Oğuzhan P. yaralanırken çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
​Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durunun iyi olduğu öğrenildi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ