USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

İngiliz Gazeteci Teksas'ı araştırıyor

Siyasi partiler ve futbol takımı taraftarları hakkında çeşitli ülkelerde araştırma yapan İngiliz gazeteci Patrick Keddie şimdide Türk tribünlerini mercek altına aldı.

İngiliz Gazeteci Teksas'ı araştırıyor
06-02-2016 12:53
Google News

Çalışmalarına bir süre İstanbul'da devam edecek olan Keddie, kendini tanıtırken, serbest gazetecilik, yazarlık ve editörlük yaptığını, Guardian,Feminist Times, Huffington Post, İrland Times, El Cezire gibi kurumlarda çalışmaları olduğunu belirtiyor. İngiltere, Yunanistan, Batı Şeria Hindistan, Lübnan gibi yelerde gözlemlerini makale haline getiren gazetecinin, şuan ele aldığı konu ise, siyaset ve taraftar ilişkileri. Bu konuda Mısır'ı da incelediğini ifade eden Patrick Kedie, Mısır'dan sonra İstanbul'a gelerek Türk tribünlerini araştırmaya başlamış. İstanbul'da Beşiktaş'ın Çarşı, Fenerbahçe'nin Genç Fenerbahçeliler ve Galatasaray'ın ultAslan taraftar grupları hakkında bilgi toplayan yazar, İstanbul ile birlikte Türkiye'nin en güçlü tribününe sahip Bursa'ya da gelerek Teksas Grubu hakkında araştırma yapmaya başladı.


Bu çerçevede Teksas'ın tarihten bugüne kadarki serüvenini öğrenmek isteyen Patrick Keddie bilgi almak için Teksas'ın emektarlarından Güven Çiçek ve Bursa.com Spor Koordinatörü Tarık Çapçı ile bir araya geldi. web.tv ofisinde gerçekleşen buluşmada Teksas Grubu'nun tarihi, yapısı, faaliyetleri, siyasi görüşleri, gibi konularda sorular soran Patrick Keddie aldığı cevaplarla tatmin olurken, notlarını en kısa sürede kitap haline getireceğini ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ