USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

İngiliz yargıç acımadı!

Karayipler’deki Grenada adasında karısını iki yaşındaki kızının gözleri önünde boğarak öldürdükten sonra evinin yakınlarındaki kırsal bir alanda kazdığı sığ bir mezara gömen 34 yaşındaki İngiliz işadamı, 67 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İngiliz yargıç acımadı!
28-02-2016 18:26
Google News

 

Alexander Clark’ın kızının 17 yaşındaki bakıcısı ile yasak bir ilişki yaşadığı ve 27 yaşındaki karısı Nixiann Downes-Clack’ın bu ilişkiyi öğrenince kocasını terk edipİngiltere’ye dönmeye karar verdiği açıklandı.

Terk edilmeyi içine sindiremeyen Alexander Clark’ın, karısını kızlarının gözleri önünde önce dövdüğü, sonra da elleriyle boğarak öldürdüğü açıklandı.

Grenada asıllı Downes-Clark’ın İngiltere’nin başkenti Londra’da büyüdüğü ve İngiliz kocası ile de burada tanıştığı açıklandı. Talihsiz kadının 2009 yılında Alexander Clark ile birlikte anavatanına geri döndüğü belirtildi.

Konuyla ilgili Grenada Yüksek Mahkemesi’nde görülen mahkemede kararın açıklanmasından sonra gözyaşlarına boğulan Alexander Clark, karısını çok sevdiğini ve “Onu öldürmeyi hiç istemediğini” söyledi.

Ancak yargıç Paula Gilford, “Clark’ın pişmanlığını inandırıcı bulmadığını” söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ