USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İstanbul'dan sonra İzmir'de de okullar tatil...

İstanbul'da okullar 3. kez tatil edildi. Kar yağışının başlamasının ardından öğrenciler 'İstanbul'da yarın okullar tatil mi?' sorusunu soruyordu. İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul'da okulların yarın (11 Ocak Çarşamba) günü de tatil edildiğini açıkladı. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada "İlimizde beklenenin üzerinde kar yağışı sebebiyle ulaşım güvenliği bakımından eğitim-öğretime Çarşamba günü ara verilmiştir" denildi.

İstanbul'dan sonra İzmir'de de okullar tatil...
10-01-2017 17:43
Google News

İstanbul'da 'Yarın 11 Ocak çarşamba günü okullar yeniden tatil olacak mı? sorusu yanıtını buldu. İstanbul'da pazartesi ve salının ardından çarşamba günü de okullar tatil edildi. Açıklamayı İstanbul Valisi Vasip Şahin yaptı. 

İstanbul'da okullar yarın da tatil edildi. İstanbul Valisi Vasip Şahin twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İlimizde beklenenin üzerinde kar yağışı sebebiyle ulaşım güvenliği bakımından eğitim-öğretime Çarşamba günü ara verilmiştir" ifadelerini kullandı 

CNNTürk Meteoroloji editörü Bünyamin Sürmeli, "Kar yağışı devam edecek. Yüksek kesimlerde kar, düşük rakımlı kesimlerde karla karışık yağmur şeklinde devam edecek. Perşembe sabahına da karla uyanacağız. İki gün daha İstanbulda karlı olacak" tahmininde bulundu.

İstanbul'da yeniden başlayan kar yağışı trafiği etkiledi.  TEM otoyolunda görüş mesafesi 50 metreye kadar düştü.  İstanbul'da geçtiğimiz cuma günü başlayan kar yağışı dün akşam saatlerinde etkisini kaybetmişti. Kar yağışı bugün öğle saatlerinde etkisini arttırarak tekrar başladı. Yoğun bir şekilde tekrar yağmaya başlayan kar TEM otoyolunda görüş mesafesini 50 metreye kadar düşürdü. Araçlar TEM otoyolunda yoğun kar yağışı altında ilerlemekte güçlük çekti. Görüş mesafesinin oldukça düştüğü otoyolda sürücüler de hızını düşürmek zorunda kaldı. TEM otoyolunda yoğun yağışla bitlikte kar birikintileri oluştu.

İZMİR'DE DE OKULLAR TATİL EDİLDİ!

İzmir Valiliği'nden yapılan açıklamada "Aşırı don ve buzlanmanın ve de kar yağışının araç ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuz etkiler göz önüne alınarak İzmir il genelinde resmi ve özel tüm ilk ve orta dereceli okullarda 11 Ocak 2017 tarihinde eğitim ve öğretim faaliyetlerine 1( bir) gün ara verilmesi uygun görülmüştür. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personel aynı tarihte idari izinli sayılacaktır. Kamuoyunun bilgilerine sunulur" denildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ