USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

İşte Bursaspor’un transfer listesi

Bursaspor’un devre arasındaki transfer listesinde yer alan futbolculara şöyle bir bakalım.

İşte Bursaspor’un transfer listesi
11-01-2017 02:17
Google News

İsimlerini ilk olarak Bursa.com’un duyurduğu ve Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay’ın da doğruladığı oyunculardan Watfordlu Isaac Success, Shangai SIPG forması giyen Jean Evrard Kouassi ve Az Alkmaar'dan Mattias Johansson’un ardından scout listesindeki iki isim daha belli oldu.

 

ISAAC SUCCESS

Bursaspor bu oyuncu için kulübü Watford ile bir görüşme gerçekleştirdi. İngiliz kulübü Watford, Isaac Success için 15 Milyon Euro’luk bir bedel isterken Bursaspor kiralık olarak kadrosuna katmak istediği oyuncu için yine yüksek bir kiralama bedeli ile karşılaşınca bu transfer gerçekleşmedi.

 

JEAN EVRARD KOUASSİ

Fildişili oyuncuyu uzun bir dönemdir takip eden scout ekibi, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun onayı ile transfer komitesine genç oyuncunun bilgilerini verdi. Kouassi için Çin kulübü ile görüşen ve transfer için olumlu yanıt alan Bursaspor oyuncuyu da ikna ederken Fildişili futbolcu Bursa’ya davet edildi. Ancak ulaştığımız bilgiye göre Çin ikinci liginden bir takım Kouassi’ya talip olurken Shangai SIPG takımına 3 Milyon Euro’luk bir teklifte bulundu. Bursaspor bunun üzerine beklemeye geçerken oyuncunun cevabı bekleniyor.

 

MATTİAS JOHANSSON

Bursaspor’un sağ bek adaylarından birisi olan İsveçli oyuncu Hollanda ekibi Az Alkmaar takımında forma giyiyor. Mattias Johansson İsveç Milli Takımı ile 3 kez milli olurken Az Alkmaar formasıyla bu sezon Hollanda ligi Eredivisie’de 16 maça çıkıp 1 kez de asist yaptı. 1,74 boyundaki oyuncu hızı ile dikkat çekiyor.

 

BARTOSZ BERESZYNSKİ

Bu isimleri ilk olarak Bursa.com duyurmuştu. Listedeki bir diğer isim ise Bartosz Bereszynski olurken 24 yaşındaki Polonyalı oyuncuyu İtalyan ekibi Sampdoria devre arasında kadrosuna kattı. 3 Ocak 2017 tarihinde Legia Warszawa’dan Sampdoria’ya transfer olan oyuncu sağ bek olarak görev yapıyor. Bereszynski 3 kez Polonya Milli Takımı’nda görev yaptı.

 

JOSİP JURANOVİC

Bursa.com’un ulaştığı bir diğer isim ise Josip Juranovic oldu. 21 yaşında ve 1,75 cm boyundaki Hırvat oyuncu sağ bek olarak görev yapıyor. Hajduk Split takımında forma giyen genç bek bu sezon Hırvat liginde 16 maçta forma giyerken UEFA Avrupa Ligi’nde ise 4 maçta görev aldı.

 

BOBAN JOVİC

Bursaspor Polonya ekibi Wisla Krakow'da forma giyen Sloven sağ bek Boban Jovic ile görüşürken transfer teklifinde bulundu. Yeşil-beyazlı takımın teklifini ilettiği 25 yaşındaki sağ bek, 3 kez de Slovenya Milli Takımı kadrosunda yer aldı.

 

BOGDAN STANCU

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’de Gençlerbirliği forması giyen Romen forvet Bogadan Stancu ile her konuda anlaşırken kulübü ile olan küçük pürüzlerin halledilmesi bekleniyor.

 

ONUR ATASAYAR

Ankaragücü’nde sol kanat mevkiinde oynayan 22 yaşındaki 1,84 cm boyundaki Onur Atasayar ve kulübü ile her konuda anlaşan Bursaspor transfer komitesi genç oyuncuyu kadrosuna katmayı başarmıştı.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ