USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

İşte Fehmizat Bayraktar odası

Fehmizat Bayraktar'ın vefat etmeden önce çalıştığı kurum olan Bursa Çimento toplantı odalarının isimlerini “Fehmizat Bayraktar Toplantı Odası” olarak değiştirdiği haberini geçtiğimiz günlerde vermiştik.

İşte Fehmizat Bayraktar odası
23-08-2016 19:48
Google News

İşte bugün bizlere ulaşan toplantı odasının fotoğrafları ve son mektubu: 

SON MEKTUBUM GÜZEL İNSANLARA VE BURSANKARA' YA.

 

Duygusallığımın konuşmama müsaade etmeyeceğini bildiğim için hayatımın dönüm noktası olduğunu düşündüğüm hastalığım sürecinde yaşadıklarımı paylaşmak, teşekkür etmek istediğim herkese ulaşabilmek amacıyla hislerimi bu mektuba döktüm.

Şubat ayında ayağımın ağrımaya başlaması ve fizik tedavinin netice vermemesi, daha sonra ayağa kalkamayacak duruma gelmem sonrasında tetkiklerin sonucunda vücudumda kanser olduğu ortaya çıktı. Bu kanserli kütleler nedeniyle İki ameliyat geçirdim. İlki 30 Nisan 2014 te Bursa Tıp Fakültesinde Prof Dr. Hakan Vuruşkan böbrek ameliyatımı gerçekleştirdi Bir böbreğimle beraber oradaki kanserli kütle alındı. Diğer kütleler için ısın tedavisine başladığım esnada leğen kemiğinin yanındaki kanserli kütlenin kaslarımı zayıflatması nedeniyle o bölgede kırık oluştu. 16 Haziran 2014 te Medicabil Hastanesinde Prof. Dr. Ûmer Faruk Bilgen tarafından kırığa protez takıldı ve kanserli kütle de alındı. Ayağımdaki dikişler alındıktan sonra da Tıp Fakültesinde vücudumda iki diğer bölgede bulunan kütleler için kanser tedavisi başlayacak. Her iki ameliyat da çok zor ameliyatlardı ve bunu başarıyla gerçekleştiren Bursa'da bulunmaları şehrimiz için nimet olan İki doktoruma da teşekkürü borç biliyorum.

Bu süreç esnasında beni yalnız bırakmayan, iyileşmem İçin benden çok gayret gösteren, eliyle, diliyle, kalbiyle hiç tanımadığı halde dualarıyla yanımda olan çok insan oldu. Menfaat çatışmalarının dünyayı kana buladığı, insanlık kalmamış denilen şu zamanda yaşadığım bu güzellikler hem bana hem de sürecin içerisinde bir şekilde olanlara dünyada hala güzellikler adına, insanlık adına bir umut olmuştur diye düşünüyorum.

Hayatımda en önemli yeri BursAnkara aldı. Yaşamaktan mutluluk duyduğum Bursa şehrinde yıllarımı geçirdiğim iki güzel camia için ise ALLAH a ne kadar şükretsem azdır. İkisinin de bayrağı Yeşil-Beyaz, ikisi de 8ursa adını taşıyor. BURSA ÇİMENTO ve BURSASPOR. Birinde ekmeğimi yedim, ailemi geçindirdim, diğerinde de şehrime sahip çıktım. Kaderin cilvesi iki camianın da Yönetim Kurulları tarafından birbirlerinden habersiz bugün ziyaret edildim.

Beni yalnız bırakmayan Bursa Çimento camiasına başta Yönetim Kurulu Büyüklerim, Genel Müdürüm ve her kademedeki mesai arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum. Benim için o kadar fedakârlıklar yaptılar ki İnanın kendi aileleri için de ancak bu kadar yaparlardı.

Bursaspor camiasında en başta Bursaspor da yıllarımın tamamına yakınını birlikte geçirdiğim, can dostlarım Teksas Şadırvan Grubuna, üyesi bulunmaktan gurur duyduğum Teksas Tribününe ve tüm Bursasporlulara, Yönetimiyle, çalışan personeliyle yanımda olan en büyük aşkımız Bursaspor Kulübümüze sonsuz teşekkürler ediyorum. Ebedi kardeşimiz Ankaragücü'ne gelince. Şehidin Emanetine, Kardeşim Abdülkerim Bayraktarın anısına, her zaman, herkesten çok sahip çıktıkları, güzel yürekleriyle, vefalarıyla yıllardır hep yanımızdaki oldukları İçin, başta can dostum Volkan KARAMAN olmak üzere ilk ameliyatımdan sonra ve Bandırma deplasmanına giderken yanımda oldukları için sonsuz teşekkürler ediyorum.

 

ALLAH m ilahi bir işareti olduğunu düşünüyorum W ameliyatım 16.06 tarihinde gerçekleşti. Ameliyat bildirim panel indeki saatim de 16.00 yı gösteriyormuş. Tahmin ediyorum doktorum da ilk neşteri vurmak için 06 dakika beklemiştir. Hastalığım zamanı en büyük üzüntüyü yaşayan, bana evde bir çocuk gibi iyi bakan Ablama, Yeğenlerime, Akrabalarıma, Arkadaşlarıma, hiç tanımadıkları halde dualarını esirgemeyen herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Ve en büyük teşekkürü hayatıma bu kadar çok GÜZEL İNSANLARI katan yüce ALLAH' a ediyorum. Ondan dualarıyla, geçmiş olsun dilekleri ile de olsa yanımda olan herkese sonsuz merhameti, cömertliğiyle muamele etmesini ve her zorluklarında yanlarında olmasını diliyorum.

Bundan sonraki süreçte hastalığımın seyri nasıl olur bilemiyorum. ALLAH'ın takdiri neyse odur. Bu yüzden hazır hayatta iken belki sonra söyleme imkanı bulamam diye herkese hakkımı helal ettiğimi belirtmek İstiyorum. Lütfen sizler de hakkının helal ediniz.

Sevgi ve hoşgörü adına bir nebze hatıra bırakabildi isem ne mutlu bana...

 

Sonsuz saygılarımla                       

Fehmizat Bayraktar

25.06.2014

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53