USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

İşte mutlu çiftlerin yaptığı farklı 7 şey!

Gerçekten mutlu bir çift olup olmadığınızı merak ediyorsanız listemizdeki maddeleri mutlaka okuyun. Bu özellikler sizin ilişkiniz için de geçerliyse mutlu bir çiftsiniz demektir.

İşte mutlu çiftlerin yaptığı farklı 7 şey!
28-07-2015 16:25
Google News

Telefondan uzak dururlar

Birlikteyken sürekli telefonlarıyla sosyal medyada dolaşan çiftler aksine mutlu çiftler birbirinin gözünün içine bakmayı tercih eder. Bir şey kaçırdıkları endişesiyle kimin neyi paylaştığıyla ilgilenmezler.

Paylaştıkları hobileri vardır

Hobileri aslında aynı olmasa da mutlu çiftler birlikte keyifli vakit geçirmek için ortak hobiler edinir. Değişime açıktırlar ve birbirlerini desteklerler.  

Birbirini desteklerler

Her konuda anlaşamasalar bile biri bir karar aldığında diğerinin arkasında duracağını ve ona destek olacağını bilir. Birbirlerine yapıcı eleştirilerde bulunurlar ve ilham verirler.

Cuma yerine Salı akşamı dışarı çıkarlar

Mutlu çiftler için dışarı çıkılacak akşam sadece cuma değildir. Birbirlerine enerji verdiklerinden haftaiçi de dışarı çıkıp eğlenebilirler. Kendileri için özel zamanlar yaratırlar.

Her zaman doğruyu söylerler

Dürüstlük mutlu bir çift olmanın altın kurallarından biridir. Sırf karşısındakini iyi hissettirmek için yalan söylemezler. Doğru söylediklerinde şüpheden uzak bir ilişkileri olur ve mutluluk dürüstlükte saklıdır.

Değişikliklere uyum sağlarlar

En mutlu çiftler bile sorunlar ve değişikliklerle karşılaşır. Ancak ilişkilerinden kaynaklı bir değişiklik yapmak durumunda kaldıklarında bile korkmazlar ve bir sorunu çözmeden bırakmazlar. Birlikte mutlu olmak için her soruna adapte olabilirler.

Sıkılmazlar

Birlikte eğlenmeyi bilmek mutlu bir çift olmanızı sağlar. Sohbet etmek veya gülmek için üçüncü tekil şahıslara ihtiyaç yoktur. Yıllar geçse bile birbirlerini eğlendirebilirler ve yüzleri hep güler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ