USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

İzgören, Yıldırımlılarla bir araya geldi

Yıldırım Belediyesi, verdiği konferanslarla ünü tüm dünyada yayılan liderlik ve iletişim uzmanı Ahmet Şerif İzgören’i Yıldırımlılarla bir araya getirdi. Vatandaşlardan tarafından yoğun ilgi gören programda, salonda boş yer kalmayınca büyük bir çoğunluk İzgören’i ayakta dinledi.

İzgören, Yıldırımlılarla bir araya geldi
26-11-2016 17:02
Google News

Yıldırım Belediyesi 2016-2017 Kültür Sanat Sezonu’nda konusunda uzman birbirinden ünlü isimleri ilçe sakinleriyle buluşturmaya devam ediyor. Yurt içi ve yurt dışında  verdiği sayısız konferanslarla liderlik, iletişim ve yönetim alanında dünyaca üne sahip Ahmet Şerif İzgören, Yıldırımlılar bir araya geldi. Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda ‘emek, iş ahlakı, bilgi, girişimcilik, karakter ve iyilik’ kavramları ile eğitimin önemiyle ilgili birbirinden ilginç hayat hikâyeleri anlattı. Seminer boyunca kendine has üslubuyla izleyenlere keyifli anlar yaşatan İzgören, verdiği yaşam öğütleriyle de başarıya giden yolda yapılması gerekenleri paylaştı.

YÖNETİCİLİK VE BAŞARI HİKÂYELERİ

Konuşmasında iş ve sosyal hayatta başarıya ulaşmanın insanın önce kendi kapasitesini bilerek yola çıkmasıyla mümkün olacağını vurgulayan İzgören, “Hangi işi yaparsan yap, bir neden için mücadele etmelisin. Bilgiye ulaşmak için çaba harcamalı ve bilgiye yatırım yapmalısın. Her şey hayal kurmakla başlar. Hayatına ve çalıştığın işyerine değer katmalı, yoksa o işi yapmaktan vazgeçmelisin” dedi. Programında sonunda Yıldırımlıların gösterdiği yoğun ilgiden duyduğu memnuniyetini dile getiren İzgören, katkılarından dolayı Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ