USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İzmir’deki saldırıya 18 gözaltı

İzmir’de adliye önündeki terör saldırısının ardından 18 kişi gözaltına alındı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Saldırı talimatı PKK'dan geldi" dedi.

İzmir’deki saldırıya 18 gözaltı
06-01-2017 15:33
Google News

İzmir Emniyeti’ne bağlı ekiplerin, İzmir Adliyesi önündeki terör saldırısının ardından başlattığı çalışmalar devam ediyor.

Öldürülen teröristle bağlantıları tespit edilen zanlılara yönelik operasyon yapıldı. Adresleri belirlenen 18 şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, terör saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin ve adliye çalışanı Musa Can için düzenlenen törende konuşma yaptı.

Soruşturmanın tüm boyutlarıyla sürdüğünü belirten Bakan Bozdağ "Savcılığımızdan edindiğimiz bilgiye göre 18 gözaltı yapılmıştır. Saldırıyı yapan teröristlerin kimlik bilgileri tespit edilmiştir ancak şu an açıklamıyoruz. Elde ettiğimiz bütün bilgiler eylemi gerçekleştirme talimatını verenin PKK olduğunu göstermektedir" dedi.

Bu arada, saldırının hemen ardından gözaltına alınan 2 şüpheli ise işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla salıverilmişti.

Öte yandan, teröristlerin, eşkalleri üzerinden takiplerini önlemek için üst üste kazak ve mont giydikleri öğrenildi. (NTV)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ