USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

KalDer öğrencilere sertifikalarını verdi

KalDer Bursa Şubesi tarafından 2006’da yılında başlatılarak, her yıl düzenlenen Sürdürülebilir Gelişim ve Yönetim Sistemleri Programı’nın 12. dönem dersleri sona erdi.

KalDer öğrencilere sertifikalarını verdi
19-12-2017 15:07
Google News

KalDer Bursa Şubesi tarafından 2006’da yılında başlatılarak, her yıl düzenlenen Sürdürülebilir Gelişim ve Yönetim Sistemleri Programı’nın 12. dönem dersleri sona erdi. Programa katılan 12. dönem öğrencileri, 16 Aralık 2017 Cumartesi günü düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar. Program, öğrencileri Toplam Kalite Yönetimi konusunda eğiterek iş yaşamına donanımlı başlamalarını hedefliyor. 19 farklı Toplam Kalite Yönetimi konusunun işlendiği programda dersler, iş dünyasının tecrübeli isimleri tarafından, 17 eğitmen tarafından verildi. 6 hafta sürdü. Özel sektörden 2 konuk konuşmacı davet edildi. Ayrıca bir firmanın uygulamalarını yerinde görmeleri amacıyla teknik gezi düzenlendi. Bu konuda Türkiye’de ilk olan programdan bugüne dek toplamda 446 öğrenci mezun oldu.

Sınav sonrası belgelerini almaya hak kazanan öğrenciler için düzenlenen törende programın birincisi Gizem Melis Arslan oldu. Gizem Melis Arslan sertifikasını KalDer Bursa Başkanı Erdal Elbay ve Genel Sekreter Aykan Kurkur’un elinden aldı. Sertifika töreninde konuşan KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay “KalDer olarak yürüttüğümüz projelerin sürdürülebilir olmasını ve iş yaşamına etkide bulunmasını önemsiyoruz. Öğrencilerimizin iş hayatına atılmadan önce kendilerini farklı programlarla geliştirmeleri önemli. Günümüz koşullarında farklı olmak, bilgi ve becerileri artırmak adına pek çok seçenek bulunuyor. Bu anlamda katkısı sağlayan Programımızı tamamlayan öğrencilerimiz iş hayatına atıldıklarında, kendilerine ne kadar önemli bir katkı yaptıklarını daha iyi anlıyorlar. Katılan öğrencileri kutluyor, başarılar diliyorum” dedi. Törende öğrencilere sertifikaları takdim edildi, eğitimleri gönüllü olarak veren eğitmenlere de katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi. Tören sonunda öğrenciler, eğitmenler ve KalDer yöneticileri fotoğraf karesinde bir araya geldi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ