USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kamyonet kasasında et taşıyan sürücüye ceza!

Zonguldak'ta, kaçak et taşıdığı iddiasıyla durdurulan kamyonetin sürücüsüne uygunsuz koşullarda et taşıdığı gerekçesiyle 1463 lira para cezası uygulandı.

Kamyonet kasasında et taşıyan sürücüye ceza!
15-07-2015 16:27
Google News

İlçesi'ndeki mezbehanede kesilen büyükbaş hayvan etlerini Zonguldak'ta bir kasaba götüren Hüseyin O.'nun kullandığı 67 NH 332 plakalı kamyonet, kaçak et taşıdığı ihbarı üzerine kent girişinde zabıta ekiplerince durduruldu. Üzeri branda ile kapatılan kasasında 359 kilogram et bulunan kamyonet, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne götürüldü. Veteriner ve gıda mühendislerince yapılan incelemede etlerin kaçak olmadığı belirlendi. Ancak etlerin uygunsuz koşullarda taşındığı saptandı. Hayvansal ürünleri sağlıksız ve hijyen koşulları dışında taşıdığı belirtilen sürücüye bin 463 lira para cezası uygulandı. Etlerden alınan numeneler de Ankara'ya laboratuvar incelemesine gönderildi.

Hüseyin O., etlerin kaçak olmadığını belirterek, "Beni yalandan yere ihbar etmişler. Ben kanunsuz iş yapmam. O kanunsuz işi yapanın peşine düşsünler. Benim konuşacak bir şeyim yok. Beni aklayacak evraklarımın hepsi orda. Benim bir şeyi ispatlamama gerek yok. Etim damgalı ve mühürlüdür" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ