USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kandil'de 44 hedef vuruldu

TSK Kandil'de 44 hedefi vurdu

Kandil'de 44 hedef vuruldu
15-11-2015 18:11
Google News

Terörle Mücadele Harekatı kapsamında, 14 Kasım'da gece boyunca; Havadan İhbar Kontrol (HİK) uçağı, Havadan Yakıt İkmali ve İnsansız Hava Araçları (İHA)'nın desteklediği, F-4E 2020 ve F-16'lar ile yapılan sınır ötesi hava operasyonlarında, Irak'ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde terör örgütüne ait tespit edilen sığınak ve barınaklardan oluşan 44 hedef akıllı mühimmat kullanılarak etkisiz hale getirildi. Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre temmuz ayı sonu itibariyle başlatılmış olan hava operasyonlarıyla çok büyük bir yıkıma uğradığı belirtilen Kandil bölgesinde yeniden yapılanma gayretleri çerçevesinde bazı tesislerin, barınak ve depoların tamir edilmeye, canlandırılmaya çalışıldığı öğrenildi. 
 
Bu kapsamda 14 Kasım günü gece yapılan hava taarruzlarıyla hedeflerin tam isabetle vurulduğu bildirildi.  
 
ŞIRNAK'TA 10 PKK'LI TESLİM OLDU
 
Öte yandan Genelkurmay Başkanlığından, Şırnak'ın Silopi ilçesinde, bölücü terör örgütünden kaçan 10 teröristin, güvenlik güçlerine teslim olduğu belirtildi.  

 
Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, bölücü terör örgütünün Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 10 terörist, dün Şırnak'ın Silopi ilçesinde güvenlik güçlerine teslim oldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ