USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kar Mardin'de hayatı felç etti!

Mardin’de iki gündür etkili olan kar yağışı hayatı felç etti. Kentte özellikle trafikte büyük sıkıntılar yaşanırken, valilik kriz masası kurdu. Çocuklar ise karın keyfini çıkardı.

Kar Mardin'de hayatı felç etti!
01-01-2016 15:53
Google News

Mardin merkez Artuklu ilçesinde iki gündür etkisini artırarak sürdüren kar yağışı hayatı felç etti. Yoğun kar yağışı nedeniyle kriz masası kuran valilik, zorunlu kalınmadıkça trafiğe çıkılmaması yönünde uyarıda bulundu. Özellikle trafikte büyük sıkıntılar yaşanan kentte zaman zaman maddi hasarlı trafik kazaları meydana gelirken, UMKE ve AFAD ekipleri de yaşanması muhtemel olaylara anında müdahale edebilmek için hazırda bekletiliyor. Kentte, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ise zor durumda kalan engellilere, yaşlılara ve çocuklara geçici barınma ve iaşe hizmetleri veriyor.

KARIN TADINI ÇOCUKLAR ÇIKARIYOR

Kentteki çocuklar ise karın tadını doyasıya çıkarıyor. Dışarı çıkan çocukların kimisi kardan adam yaptı, kimisi kartopu oynadı. Bir grup çocuk ise bir parkın içini adeta kayak pistine çevirdi. Bazıları poşetleri altlarına alarak kayarken, bazıları ise kızaklarla kaydı. Çocuklar havanın soğuk olmasına rağmen mutlu olduklarını dile getirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ