USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Karacabey Belediyesi’nden beslenme ve diyetisyen hizmeti

‘Modern kent’ hedefleri doğrultusunda, son dönemde yürürlüğe koyduğu ekonomik, sosyal, kültürel ve sportif projelerle dikkat çekici başarılara imza atan Karacabey Belediyesi’nden, sağlıkla ilgili yeni bir proje atağı daha geldi.

Karacabey Belediyesi’nden beslenme ve diyetisyen hizmeti
02-03-2017 19:28
Google News

Geçmişten bu yana gelişmiş tarım ve ekonomisi ile Bursa’nın en önemli ilçelerinden olan Karacabey’de, son dönemde yürürlüğe konulan sosyal, kültürel ve sportif projelere her geçen gün bir yenisi daha eklenirken, belediyeden ilçe halkında büyük memnuniyet yaratan uygulamalara, sağlık konusunda bir yenisi daha eklendi.

Sağlıksız ve düzensiz beslenme alışkanlıkları ile ortaya çıkan ve çağın en önemli hastalıklarından biri olan aşırı kilo alımı ve obezite konularında, vatandaşların doğru bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesi adına proje arayışına giren Karacabey Belediyesi, Bursa’nın sağlık alanındaki önemli kuruluşlarından Doruk Hastaneleri ile anlaştı.

HER AY DÜZENLİ OLARAK GERÇEKLEŞİYOR

Karacabey Belediyesi ile Doruk Sağlık Grubu tarafından ortaklaşa yürütülen ve son üç aydır hizmet vermeye başlayan proje kapsamında, beslenme ve diyet uzmanları her ay düzenli olarak ilçe halkı ile buluşurken, tüm hizmetlerin de ücretsiz olduğu açıklandı.

MUAYENELER 21 MART’TA

Uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, belediyeye teşekkür ederek minnettarlığını sunarken, Doruk Grubu’na bağlı diyetisyenlerin de 21 Mart 2017 tarihinde tekrar ilçe halkı ile buluşacağı bildirildi. Ayrıca gerçekleştirilecek muayene ve kontrollerin, belediyenin 6. katında, 09.00 ile 16.00 saatleri arasında yapılacağı duyuruldu.

KARACABEY FARKINI ORTAYA KOYUYOR 

Konu ile ilgili görüşlerini dile getiren ve ücretsiz gerçekleştirilen sağlık hizmetinden yararlanmak için tüm ilçe halkını duyurulan zamanlarda belediyeye beklediklerini ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da Karacabey’in tüm konularda örnek alan değil örnek gösterilen belediye olarak, farkını ortaya koyduğunun altını çizdi.

Başkan Özkan, mali yönden hiçbir sıkıntısı olmayan Karacabey’in daha da gelişip zenginleşmesi adına, ilerleyen süreçlerde yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ