USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Kartalspor Başkanı'ndan ağır suçlamalar

Tarsus İdman Yurdu ile deplasmanda oynadığı maç sonunda küme düşen futbolcularının uçak biletlerini iptal ettirip havaalanında bırakan Kartalspor Başkanı Taner Özdemir, "Bu takımın altyapısından yetişip, en önemli maçta mücadele etmeyen kişiler konuşulsun. Seneye hangi takımda oynayacaklarını göreceğiz” dedi.

Kartalspor Başkanı'ndan ağır suçlamalar
02-05-2016 13:10
Google News
Türkiye, 2. Lig Kırmızı Grup’ta Tarsus’la berabere kalıp küme düşen Kartalspor’un maçtan sonra yaşadıklarını konuştu. Başkanın talimatıyla dönüş uçağına alınmayan ve Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda sabahlayan Bordo-Beyazlı futbolculara ağır suçlama geldi. Kartalspor Başkanı Taner Özdemir, Maç bitti, soyunma odasında o kadar hakarete uğradım yine de ortalığı sakinleştirmeye çalıştım. Taraftarımız İstanbul’dan geldi, hepsi futbolculara tepkiliydi. Onların güvenliği için otobüsü gönderdik. Emniyetten rica ettik. Aynı saatte uçak olduğu için taraftarla oyuncuların karşılaşmaması adına yardım istedik. Biz eğer takıma ceza vermek isteseydik, onları taraftarın kucağına bırakırdık. Onlar mescitte rahat yatmışlar. Ben daha kötü yerdeydimifadelerini kullandı.
"Bizi siyasi güçler düşürdü"
Bu durum üzerinden trajedi yaratılmaya çalışıldığını belirten başkan sözlerine şöyle devam etti: "Asıl konuşulması gereken Buca maçında Kocaeli Birlikspor’un gördüğü 3 kırmızı karttır. Siyasilerin maçtan önce Buca kampını ziyaret ettiğini duyduk. Bu takımın düşmesinde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı’nın bile parmağı var. Sezon bitmeden oyuncularımızla anlaştılar. Herkes görecek Uğur Utlu’nun, Anıl Şahin’in hangi takıma gideceğini. Bu takımın altyapısından yetişip, en önemli maçta mücadele etmeyen kişiler konuşulsun."
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ