USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Keçiören’de “Duygusal Yemek Yemede” farkındalık eğitimi verildi

KEÇİÖREN BELEDİYESİ AİLE TERAPİ MERKEZİ BÜNYESİNDE GÖREV YAPAN PSİKOLOG VE DİYETİSYENLER TARAFINDAN KADINLARA “DUYGUSAL YEMEDE FARKINDALIK” KONULU EĞİTİM VERİLDİ.

Keçiören’de “Duygusal Yemek Yemede” farkındalık eğitimi verildi
06-07-2023 13:10
Google News

Ankara Keçiören Belediyesi Aile Terapi Merkezi bünyesinde görev yapan psikolog ve diyetisyenler tarafından kadınlara “Duygusal Yemede Farkındalık” konulu eğitim verildi.


Keçiören Belediyesi Hanımlar Lokali’nde verilen eğitimde duygusal yeme alışkanlığının neden kaynaklandığıyla ilgili bilgiler verildi. Söyleşi şeklinde devam eden eğitimde duygusal yeme davranışının stres, endişe, korku, can sıkıntısı, üzüntü, yalnızlık veya yetersizlik duygularıyla olumsuz duyguları bastırma isteğinin yemek yeme davranışı arasında yakın ilişki olduğuna dair detaylar kaydedildi.


Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Hanımlar Lokali’nde kadınlara yönelik sosyal, kültürel ve eğitsel faaliyetlerin devam edeceğini belirterek, “Ücretsiz hizmet veren Aile Terapi Merkezimiz her zaman kadınlarımızın yanında. Psikolojik desteğin yanında diyetisyen hizmetimizle de sağlıklı bir yaşam için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hanımlar Lokalimiz farklı etkinliklerle ve eğitim programlarıyla kadınlarımızı bir araya getirmeye, verimli çalışmalar gerçekleştirmeye devam edecek” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ