USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Kerem Bürsin'den Cem Yılmaz'a yanıt!

Kerem Bürsin'den Cem Yılmaz'a yanıt!
09-03-2020 18:56
Google News

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın aşklarının ortaya çıkmasından sonra mikrofonların çevrildiği isimlerden biri de Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilisi Kerem Bürsin idi.

Serenay Sarıkaya'nın Cem Yılmaz ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkınca Kerem Bürsin'in yorumunu herkes merak etmişti. Kerem Bürsin, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne sevgilisi olmadığı için yalnız ve sette gireceğini söylemişti.

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz birlikteliğiyle ilgili ilk yorum yapanlardan biri olan Kerem Bürsin "Açıkçası konuya dahil olmak istemiyorum. Benimle alakalı bir konu yok. Herkes mutlu olsun, her şey güzel olsun." demişti.

Sonrasında Cem Yılmaz Kerem Bürsin'in bu sözlerine karşılık 'Bir bu eksikti' diyerek paylaşım yapmış ve Kerem Bürsin'in yorumunu tiye almıştı.

Oyuncu Kerem Bürsin, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın Cem Yılmaz'la ilişkisi hakkındaki sorulara yanıt vermek istemeyen Kerem Bürsin, Cem Yılmaz'ın sözleri hatırlatılınca ünlü komedyene cevap verdi.

Kerem Bürsin "Ben diyeceğimi dedim ve gerçekten mutlu olsunlar. Rica ediyorum beni artık böyle şeylere bulaştırmayın." dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ