USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Kestel Belediyespor’dan gövde gösterisi

Bursaspor eski yöneticisi Ahmet Eraslan’ın da Kestel Belediyespor yönetim kurulunda yer aldığı ve basın sorumluluğunu üstlendiği kulübün tanıtım toplantısı Saitabat’da bulunan Şelale Dere Park Restaruantta gerçekleştirildi.

Kestel Belediyespor’dan gövde gösterisi
25-08-2016 19:49
Google News

Kulüp Başkanı Selim Yolgeçen yaptığı açıklamada “Tüm Bursa takımlarına hayırlı bir sezon olmasını diliyorum. Türkiye’de bulunan tüm spor kulüplerine de sakatlığın olmadığı bir yıl diliyorum. Bizlerin bu seneki hedefi Kestel Belediyespor ile bu sezonu şampiyon olarak göğüslemektir. Bugün gerçekleştirdiğimiz organizasyonumuzu sezon sonu taçlandırarak şampiyonluk coşkusuna hep beraber ortak olmaktır. Bu bağlamda bizlere desteklerini esirgemeyen belediye başkanımız Yener Acar’a, Kestel ilçe parti teşkilatlarına, belediye meclis üyelerine ve özellikle de kaymakamımıza çok teşekkür ediyoruz. İyi bir kadro kurduk. Bizimle uyumlu çalışabilecek futbolcu arkadaşlarımız ile yola çıkıyoruz. Takımımıza katkı koyacak futbolcularımız ile birlikte yönetim kurulumuz, belediye başkanımız ve camiamız ile birlikte hedefimizi inşallah yakalayacağız. Sportmenlik ve centilmenliğimizden hiçbir şekilde ödün vermeden mücadele ederek başarıya ulaşmak istiyoruz” dedi.

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar ise konuşmasında “Geçtiğimiz sezon Kestel Belediyespor Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele etti. Geçen yıl hedeflerimizi yakalayamadık. Bu sene inşallah Süper Amatör Lig’de mücadele edeceğiz. Kestel Belediyespor Yönetim Kurulu bu sene iyi bir kadro oluşturdu. 2016 / 2017 sezonunda inşallah Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkacağımız düşünüyoruz. Ardından hedefimizi 3. Lig olarak belirliyoruz. Hedefsiz olmadan başarı olmaz” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ