USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Kılıçdaroğlu 11 Ekim'de Bursa'ya geliyor

1 Kasım seçimleri öncesinde parti liderlerinin miting programları yavaş yavaş belli oluyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 11 Ekim'de Bursa'ya gelerek bir miting düzenleyecek.

Kılıçdaroğlu 11 Ekim'de Bursa'ya geliyor
01-10-2015 17:32
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 11 Ekim 2015 günü Bursa’ya geliyor. Kılıçdaroğlu önce saat 17.00’de Gökdere Meydanı’ndaki mitingte  Bursalılara hitap edecek.

Miting sonrası Mudanya Mütarekesi’nin yıldönümü nedeniyle, Mudanya Belediyesi tarafından organize edilen Barış Şenliği’ne katılmak üzere Mudanya’ya geçecek. Burada Halk TV’nin canlı yayınına katılacak olan  Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Uğur Dündar’ın sunduğu Halk Arenası programında,  halktan gelen soruları da yanıtlayacak.

Mudanya Belediye Başkan'ı Hayri Türkyılmaz,  “Mudanya Belediyesi olarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Mudanya’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacağız. Halk Tv’de Gazeteci-Yazar Uğur Dündar’ın canlı yayın konuğu olacak olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu, Mudanyalı hemşehrilerimizle de buluşturmuş olacağız” dedi. Başkan Hayri Türkyılmaz, ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle Mudanya Mütarekesi’nin 93. Yıldönümünde, bu yıl sade bir etkinlik gerçekleştirileceğini, etkinlik kapsamında Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde saat 11.30’da “Mudanya Mütarekesi”nin ele alınacağı panele konuşmacı olarak Prof.Dr.Ergün Aybars, Prof.Dr.Yusuf Oğuzoğlu, Prof.Dr.Tülay Alim Baran ve Dr.Erol Mütercimler’in katılacağını belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ