USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

Kızıl'dan dikkat çeken çıkış!

Bursaspor Kulübü eski başkanlarından Levent Kızıl Sporx internet sitesine açıklamada bulundu.

Kızıl'dan dikkat çeken çıkış!
07-06-2017 12:45
Google News

Altı sezon önce şampiyon olarak tamamladığı Süper Lig'de bu sezon son haftada ligde kalabilen Bursaspor'da çöküşün ardından gözler camianın güçlü isimlerinden Levent Kızıl'a çevrildi.

Son yıllarda yönetimsel anlamda büyük krizler yaşayan yeşil-beyazlılarda bu sezon yaşanan şokun ardından camia güçlü bir Bursaspor için güçlü bir yönetim arayışına girerken hemen hemen her genel kurulda adı başkanlık için anılan Levent Kızıl da "Ben yokum" dedi.

Kızıl, "Bursaspor'un şu andaki öncelikli konusu bu kulübü bataklığa sürükleyen Recep Bölükbaşı'ndan hesap sormak olmalıdır" diyerek "Ben onu ibra etmeyeceğim dedim etmedim. Ama hala o günden bu yana bir şey yapılmadı, yapılan yanlışlar kimsenin yanında kar kalmamalı" dedi.

Kızıl, "Adaylık ne zaman söz konusu olabilir?" sorusuna ise, "Camia önce Recep Bölükbaşı'ndan yaptıklarının bir hesabını sorsun sonra bakarız" diyerek "Biz Bursaspor sevdalısıyız ve bu kulübe en büyük sponsorluk desteğini veren ailede bizim ailemiz. Biz maddi ve manevi desteğimizi sürdüreceğiz. Başkanlık şu an gündemimizde yok" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ