USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Kütahya Porselen Çatal Kaşık Bıçak Takımı Modelleri Ve Fiyatları

Bir sofra düzeninde yemek tabaklarının, masa örtüsünün ve aksesuarlarının önemi kadar çatal, kaşık bıçak takımının da masa estetiğinde rolü büyüktür. Çünkü yemek masasının düzenli görünmesini sağlar.

Kütahya Porselen Çatal Kaşık Bıçak Takımı Modelleri Ve Fiyatları
22-09-2023 09:12
22-09-2023 09:14
Google News

Masaya görsel bir çekicilik katar. Ayrıca yemek yemenin temel araçlarıdır. Yemeği tabağa alırken ve yerken yemek yemeyi keyifli hale getirir.

Kütahya Porselen gibi sofralara değer veren, sofraların şık ve estetik bir görünüme kavuşması için yüzlerce tasarımla müşterilerine eşlik eden bir firmanın çatal, kaşık bıçak setleri de zarifliğiyle dikkat çeker. Kaliteli takımlar, sofranın daha çekici görünmesini sağlar.

Çatal Kaşık Bıçak Takımı ModelleriKonfor Ve Kullanım Kolaylığı Sunar

Belki de bir mutfak için, sofra için en temel ihtiyaçlardan biri çatal kaşık bıçak takımıdır. Hem kullanılması zorunlu olduğu için alınır hem de yemek yemeği kolaylaştırdığı için tercih edilir. Eğer çatal kaşık bıçak takımı modelleri iyi tasarlanmışsa tutma kolaylığı, ergonomik şekli yemek yemeği daha rahat hale getirir. Kolay kesim imkânı sunar.

Özellikle kaliteli bir takım, gıda güvenliği açısından da önemlidir. Kalitesiz ürünlerde kullanılan metallerin gıda ile temasında sağlık riski oluşturduğunu bugün herkes biliyor. Ayrıca kaliteli malzemeden yapılan takımlar bulaşık makinesinde yıkamaya uygun olacağı için temizliği kolaylaştırır ve bakımı da pratik hale getirir.

En Şık Çatal Kaşık Bıçak Takımı Modelleri Kütahya Porselen’de

Takım alacakların en sık sorduğu soru herhalde çatal kaşık bıçak takımı kaç parçadır? Kütahya Porselen’in tasarladığı 6 ve 12 kişilik takımlardan oluşan iki set vardır. Bu iki set de hem günlük kullanıma hem de özel günlerde misafir ağırlamaya uygun şekilde tasarlanmıştır. Yemek kaşığı, yemek çatalı, yemek bıçağı, tatlı kaşığı, tatlı çatalı, tatlı bıçağı ve çay kaşığından oluşur. İki setin arasındaki fark sadece kişi sayısıdır. 6 kişilik set 18 parçadan oluşurken 12 kişilik set 84 parça içerir.

Kaç kişilik olursa olsun en şık çatal kaşık bıçak takımı modelleri Kütahya Porselen’in setlerinde bulunur. Müşteri ihtiyaçları düşünülerek her zevke ve isteğe göre model yer alır. Geniş ürün yelpazesinde çelikten gümüşe, bakırdan altına kadar her çeşit kaliteli ham maddeden üretim yapılır.

Çatal Kaşık Bıçak Takımı Fiyatları Uygun Mu?

Çatal kaşık bıçak takımı fiyatları parça sayısına, malzeme kalitesine, tasarıma göre değişen özelliktedir. Kütahya Porselen ihtiyaçlara ve farklı bütçelere uygun modeller çıkarır. Aynı zamanda taksitli alışverişle, düzenlediği kampanyalarla beğendiğiniz ürünü indirimli şekilde alabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ