USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Kuzeniyle cinsel ilişki yaşıyordu...

Müge Anlı'da kayıp olarak aranan Ayşe Altuntaş'ın öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayetin tek şüphelisi olan Mehmet Taşdelen, ilişki yaşadığı aynı zamanda kuzeni olan Ayşe Altuntaş'ı silahla öldürdüğünü itiraf etti. Öte yandan Ayşe Altuntaş'ın cenazesi bulundu. İşte Ayşe Altuntaş olayının detayları...

Kuzeniyle cinsel ilişki yaşıyordu...
19-06-2020 13:30
Google News

Ayşe Altuntaş, 18 Temmuz 2019 günü Gaziosmanpaşa’daki evinden çıktıktan sonra kayıplara karışmıştı.4 çocuk annesi Ayşe Altuntaş İstanbul Sultangazi'deki kızı Fadime ile birlikte yaşadığı evinden çıkmış ve bir daha haber alınamamıştı. Ayşe Altuntaş'ın kızı Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. 49 yaşındaki kadının kaybolduğu gün en son hem kuzeni hem de sevgilisi olan Mehmet Taşdelen ile görüştüğü ve o andan sonra kaybolduğu iddia edilmişti.

SÜRPRİZ GÖRGÜ TANIĞININ SÖZLERİ ŞAŞIRTTI

4 Haziran 2020 Perşembe günü Atv ekranlarında ilk kez bir görgü tanığı konuştu. "Sık sık bu ormanlık bölgede görüyordum onları. Hatta bir, gün önce namaz kılarken, arkasından çok geçmeden de uygunsuz bir şekildeyken gördüm" diyen görgü tanığı çobanın sözleri herkesi şoke etti.

Yaklaşık bir yıldır kayıp olarak aranan Ayşe Altuntaş olayında 3 kişi haziran ayında gözaltına alınmıştı. Gözaltıları canlı yayında Müge Anlı duyurmuştu. Gözaltı haberinden bir ay sonra Ayşe Altuntaş'ın öldürüldüğü ortaya çıktı. Mehmet Taşdelen, ilişki yaşadığı aynı zamanda kuzeni olan Ayşe Altuntaş'ı silahla öldürdüğünü itiraf etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ