USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

LÖSEV yardımları hız kesmiyor

1998 yılında kurulan, lösemi ve diğer kanser hastalarına maddi, sosyal ve eğitim yardımları veren LÖSEV, imece ve bağışlarla gerçekleştirdiği organizasyonlarda hız kesmiyor.

LÖSEV yardımları hız kesmiyor
13-05-2016 14:16
Google News

Bugün LÖSEV’e kayıtlı, yaklaşık 20 bin hasta bulunuyor. Lösemi ve diğer kanser hastalarının % 87’si yoksul ailelerde, % 15’i de hiçbir geliri ve mesleği olmayan ailelerden oluşuyor. LÖSEV, ailelerin çok uzun süren tedavilerde maddi-manevi desteklenmelerini sağlayarak kıyafetten, eşyaya, kuru gıdadan et ve et ürünlerine, yakacaktan, mobilyaya birçok yardımı, Türkiye’nin her noktasına, düzenli olarak ulaştırıyor.

Bereketli sofralar, sağlıklı ve mutlu çocuklar…

Tüm Türkiye’de yıl boyunca devam eden dağıtımlar, Bursa’da da doludizgin devam ediyor. Mayıs ayı içinde “Anadolu’ya TIR Dolusu LÖSEV Yardımı” kapsamında LÖSEV tırından Bursa’daki ailelere her türlü ihtiyaç malzemesinin yanı sıra kuru gıda ve et-et ürünleri ulaştırıldı. LÖSEV Yardım TIR’ından hemen sonra geçtiğimiz günlerde LÖSEV Bursa Şube’den ailelere et ve et ürünleri yardımları sürdü.

Lösemi hastalarının et ve et ürünleri ile beslenerek protein almaları zorlu ve uzun tedavi sürecinde ilaç tedavisi kadar önemli. LÖSEV bu sebeple Kurban Bayramı’nda yapılan bağışları ve yıl içinde yapılan adak bağışları sayesinde yıl boyunca hastalarına düzenli olarak et ve et ürünlerini ara vermeden ulaştırıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ