USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

LÖSEV'de doğum günü partileri sürüyor

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı geleneksel doğum günü partileri nisan ayı Bursa kutlamaları çok renkli geçti

LÖSEV'de doğum günü partileri sürüyor
01-05-2017 16:40
Google News

Bu gün ülke genelinde 23.000 e yaklaşan çocuk ve yetişkin hastaya durmaksınız hizmetler ve destekler götüren LÖSEV, kansere karşı toplumu bilinçlendirmek ve korumak için her gün yeni bir projeyle yoluna güçlü adımlarla devam ediyor.

Türkiye genelinde merkez ve şubelerde kayıtlı lösemi ve kanser hastası çocukları için düzenlediği geleneksel doğum günü partileri Bursa kutlaması Nisan Ayı’nın ruhuna yakışır, cıvıl cıvıl bir etkinlikle hayata geçirildi. Çocukların Nisan Ayı doğum günü kutlamasına ev sahipliği yapan Manej Cafe- Paşa Çiftliği’nde önce at binen ve doğum günü pastalarını kesen çocuklara ardından sürpriz doğum günü hediyeleri sunuldu. Havanın da güzelliğinden bol bol istifade eden çocuklar, doğanın ve yeşilliğin tadını çıkardılar. Daha sonra Starpark’ta birbirinden keyifli oyuncaklarda eğlenceye doyan çocuklar doğum günü partisi sonunda “bu bizim en güzel doğum günü partimizdi, tüm destek olanlara teşekkür ediyoruz” diyerek mutluluklarını dile getirdiler.

LÖSEV Bursa Koordinatörü Füsun Emecan Özcan; “Çocuklarımız bizim her şeyimiz, geleceğimiz. LÖSEV olarak onların bu kocaman gülümsemeleri için biz daima yanlarında olacağız, onları birbirinden güzel etkinliklerle, hep birlikte hayata bağlayacağız. Bu güzel günü çocuklarımıza yaşatan destekçilerimize sonsuz teşekkürlerimizle” dedi…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ