USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Manchester United, Avrupa Ligi'nin rövanşını Ronaldo ile aldı

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi finalinde kaybettiği Villarreal'i ağırlayan Manchester United, Cristiano Ronaldo'nun son dakika golüyle 3 puanı kaptı.

Manchester United, Avrupa Ligi'nin rövanşını Ronaldo ile aldı
30-09-2021 10:55
Google News

Şampiyonlar Ligi'nin F Grubu'nda Manchester United, Villarreal'i ağırladı. Old Trafford'da 2-1'lik skorla gülen ev sahibi oldu.

Villarreal Alcacer ile öne geçti

İki takım geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi finalinde karşılaşmış ve kupayı penaltılarla Villarreal müzesine götümüştü. Bu maçta da ilk golü İspanyollar buldu. Paco Alcacer, 53. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi.

Alex Telles siftah yaptı

Eski Galatasaraylıj Alex Telles, 60. dakikada skora 1-1'lik eşitliği getirdi. Brezilyalı sol bek, Manchester United formasıyla ilk golünü atmış oldu.

Ronaldo'dan bir rekor daha

Maç böyle bitecek denilirken, 90+5'te sahneye çıkan Cristiano Ronaldo, Kırmızı Şeytanlar'a 2-1'lik galibiyeti getirdi. Portekizli yıldız golden sonra formasını çıkararak büyük sevinç yaşadı. Ronaldo aynı zamanda, 178 maç ile Şampiyonlar Ligi tarihinde en çok forma giyen oyuncu olarak Iker Casillas'ı geride bıraktı.  

Bu sonuçla Manchester United ilk 3 puanını alırken, Villarreal 1 puanda kaldı. F Grubu'nda 4 puanı bulunan Atalanta liderlik koltuğunda oturuyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ