USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

MARSİFED’den, BOSİAD’a üyelik daveti

Gündeminde mesleki ve teknik okul, cami ve helikopter pisti projeleri bulunan Bursa OSB ve BOSİAD yönetimi, MARSİFED yöneticilerini ağırladı. Ziyarette, MARSİFED’den BOSİAD’a üyelik daveti geldi.

MARSİFED’den, BOSİAD’a üyelik daveti
17-10-2015 16:39
Google News
Marmara ve İç Anadolu Sanayici İş Adamları Dernekleri Federasyonu (MARSİFED) yönetimi, Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’ne (BOSİAD) konuk oldu. BOSİAD Dernek Merkezi’ndeki ziyarette, BOSİAD Başkanı İlker Oral ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra Bursa Organize Sanayi Bölgesi (BOSB) Başkanı Hüseyin Durmaz ve BOSB yönetimi de yer aldı.

Ziyarette, BOSİAD’a konuk olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden MARSİFED Başkanı İhsan Karademirler, MARSİFED’in; Bursa, Eskişehir ve Bilecik illerinde yer alan işadamı derneklerinin federasyonu konumunda olduğunu söyledi. TÜSİAD ile birlikte 8 üyesi olan federasyonu, yeni dernekler ile birlikte çok daha etkin ve güçlü bir konuma getirmek istediklerini anlatan Karademirler, “BOSİAD olarak sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Buradaki esas amacımız, temsil tabanımızı mümkün olduğu kadar genişletmek. Tabanımızın genişlemesi, devlet nezdinde iş adamlarımızın isteklerinin iletilebilmesi noktasında muhakkak çok daha etkili sonuçlar doğuracaktır. Bu noktada BOSİAD da aramızda yer almasını arzu ettiğimiz önde gelen iş adamı dernekleri arasında bulunuyor” dedi.

ORAL: ÖNCELİĞİMİZ, İŞ ADAMLARIMIZIN SIKINTILARI

MARSİFED’e üyelik durumunu, daha önce gerçekleştirdikleri bir yönetim kurulu toplantısında değerlendirdiklerini açıklayan BOSİAD Başkanı İlker Oral da “Takdir edersiniz ki biz henüz çok yeni bir derneğiz. Öncelikli amacımız, OSB yönetimiyle ortak hareket ederek iş adamlarımızın sorunlarını çözmek. Şu an bu oluşumun içerisinde yer alma durumunu bir yıl süreyle erteleme kararı aldık. Ancak bu konuyu tekrar değerlendireceğiz. Çünkü böyle bir federasyonda yer almanın faydalarının kesinlikle farkındayız. Şimdilik bize biraz daha zaman tanımanızı bekliyoruz” diye konuştu.

Bugün OSB yönetimiyle birlikte gündemlerindeki en önemli konuların; bir mesleki ve teknik okul, cami ve helikopter pisti projeleri olduğunu da açıklayan İlker Oral, dernek olarak hepsi belli bir bütçe ve planlama gerektiren bu projelere yoğunlaştıklarını anlattı.

DURMAZ: OKUL PROJESİ İÇİN ÜSTÜN GAYRET SARF EDİYORUZ

Toplantıda söz alan Bursa Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Hüseyin Durmaz da öncelikli olarak okul projesine yoğunlaştıklarını ve kısa zaman içerisinde Bursa OSB’ye bir mesleki ve teknik okul kazandırmak için üstün gayret içerisinde olduklarını ifade etti.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ