USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Master Grup, Makedonya'da Mudanya’yı temsil edecek

Mudanya Belediyesi Güzelyalı Halk Dansları Topluluğu Master Grubu, Makedonya’da yapılacak Halk Dansları Festivali’nde Mudanya’yı temsil edecek.

Master Grup, Makedonya'da Mudanya’yı temsil edecek
06-06-2017 20:51
Google News

15-19 Haziran 2017 tarihlerinde Makedonya’nın Ohrid şehrinde yapılacak olan 9.Uluslararası Ohrid İncisi Halk Dansları Festivali’ne katılacak olan Mudanya Belediyesi Güzelyalı Halk Dansları Topluluğu Master Grubu Mudanya’yı Makedonya’da temsil edecek.

Makedonya Cumhurbaşkanı Dr. Zoran Strezovski imzası ile gelen davet üzerine festivale katılacak olan Master Grup, festivalde diğer ülkelerin halk dansları toplulukları ile de işbirliği içerisinde olacak. 

“İLÇEMİZİ TEMSİL ETMEK MUTLULUK VERİCİ”
Mudanya Belediyesi’nin ilk kez yurt dışında bir festivalde ilçemizi temsil edeceğini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Kültürümüzün tanıtılması adına katılacağımız bu festivalde ülkemizi, şehrimizi ve ilçemizi temsil etmek bize ayrı bir mutluluk veriyor” dedi.

Farklı ülkelerden gelecek halk dansları topluluklarının da katılacağı festivalin dostluk, kardeşlik ve barış içinde geçmesini dileyen Türkyılmaz, “Halk dansları toplulukları arasındaki iletişim ve işbirliğini sağlamak, milli kültürleri tanımak ve tanıtmak, bilgi ve deneyim paylaşımında bulunmak amacındayız. Festivale katılacak tüm ekiplere başarılar diliyorum” dedi.            

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ