USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Mec Çetinkaya Mobilya Sanatı'ndan büyük atılım!

Tüm evin mobilya ihtiyacını; koltuğundan, yemek odasına, yatak odasına, duvar ünitesine, mutfağından kapısına kadar istenilen model renk ve ölçüsünde üretimini gerçekleştiren Mec Çetinkaya Mobilya Sanatı 1988'den bu yana hizmet veriyor.

Mec Çetinkaya Mobilya Sanatı'ndan büyük atılım!
08-06-2023 15:54
08-06-2023 16:03
BURSA
Google News

Ulusal firmaların Marmara toptancılığıyla Çetinkaya Mobilya Sanatı olarak yola çıkan firmanın kurucusu Mustafa Çetinkaya, kuruluş öyküsünü ve geldiği noktayı şöyle anllattı:

"1998 yılında kurulan Çetinkaya Mobilya Sanatı olarak ilk yıllarımızda ulusal mobilya firmalarının Marmara toptancılığı olarak Ovaakca'daki depomuzda faaliyetlerimize başladık,

Daha sonra İzmir yolu üzerinde 2,000 metrekarelik mağazamızda yine markalı  standart mobilya satışlarımız ve Marmara toptancılığımız  devam etti.

Ancak süreç içerisinde ailelerimizin artık evlerine daha çok önem vermeye başladığını, evde bulunan koltuk takımlarında, yemek odalarında; beklentinin

hem rahatlık, hem yüksek kalite olmasını ve standart mobilya dışında  kendine has mobilyaları tercih ettiklerini tespit ettik.

Yine müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda fabrikasyon mobilya üretimi değil de, el işçiliğinin ve kişiye özel mobilyanın tercih edilmesi rotamızı Ankara'ya çevirdi.

Bu amaçla Ankara'da koltuk atölyesi, mobilya atölyesi ve boyahane olmak üzere 3 adet halihazırda aktif  çalışan atölyeler satın alarak startımızı verdik.

Ankara'daki atölyelerimizde tüm ürünlerimizde sadece 1, sınıf hammadde kullanıyoruz. Ürünlerimiz atölyelerimizde üretildikten sonra Ankara'daki depomuzda kalite kontrolü yapılıyor ve paketlenerek müşterilerimize sevk ediliyor.

Sadece Bursa ile sınırlı olmayıp ülkemizin tüm şehirlerine ve Avrupa, Ortadoğu ve Rusya başta olmak üzere tüm ülkelere mobilya satışı yapıp teslim ediyoruz.

Özellikle Avrupa ülkelerine teslimatlarımız anlaşmalı nakliye firmamızla direk eve teslimdir.

2,000 metrekarelik mağazamızda, üretimini yaptığımız klasik, avangarde, country, modern, luxury mobilyaların sunumunu yapıyoruz.

Müşterilerimiz ürünlerimizi Mec Çetinkaya Mobilya Sanatı İnstagram sitemizden de görebilir.

İnstagram sitemizde tüm ürün görsellerimiz hiçbir photoshop yada filtre işlemi uygulanmadan yayınlanmaktadır. Yani müşterilerimiz, instagram adresimizde gördükleri mobilya fotoğraflarının aynısını mağazamızda gelip yerinde inceleyebilirler.

Mağazamızda mevcut ürünlerimizin tamamında müşterilerimizin istekleri doğrultusunda istedikleri ölçü değişimi ve renk değişimini yapıyoruz.

Ayrıca müşterilerimizin ya da mimarlarının kendi tasarımlarını da yine Ankara'daki kendi atölyelerimizde tüm evin mobilya ihtiyacını; koltuğundan, yemek odasına, yatak odasına, duvar ünitesine, mutfağından kapısına kadar istenilen model renk ve ölçüsünde üretimini gerçekleştiriyoruz.

Mobilyacılıkta çağa ayak uydurmaya ve atılımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

Bizi izlemeye devam edin."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ