USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Mehmet ALİ Erbil'den yeni hamle

Mehmet ALİ Erbil'den yeni hamle
07-10-2021 13:33
Google News

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Ece Ronay'ın nişanlısı ile buluştu! Mehmet Ali Erbil, Ronay'ın nişanlısıyla video çekti!
Şarkıcı Ece Ronay, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisine yazdığı mesajları ifşa etti ve sonrasında da mahkemeye giderek suç duyurusunda bulundu. Ronay ünlü şovmen hakkında ise, "Nişanlıma telefon üzerinden beyefendinin asistanı 50 bin lira para teklifinde bulundu" ifadelerini kullandı. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, bugün Ece Ronay'ın nişanlısı Mehmet Bilir'le bir araya gelerek bir video çekti. Videoyu izleyen Ronay ise, "Mehmet Ali Bey yılların kurdu, kandırıp kullanmış" dedi. İşte ünlü şovmenin olayların çözüldüğünü anlatan o videosu...

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve şarkıcı Ece Ronay'ın arasındaki gerilim her geçen gün artıyor. Şarkıcı Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğini dile getirerek mahkemeye başvurdu.

"BEN SUSMUYORUM"

Mehmet Ali Erbil, bugün bir canlı yayına katıldı. Ünlü şovmen, iddiaları kabul etmediğini ve taciz etmediğini dile getirdi. Ece Ronay ise canlı yayında konuşulanlardan sonra mahkemeye suç duyurusunda bulunarak, Kimse beni tehdit edemez, ben susmuyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Ece Ronay'ın nişanlısı ile buluştu! | Video


 ERBİL'DEN YENİ HAMLE!

Bugün ünlü şovmenden sosyal medya üzerinden yeni bir hamle geldi. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, bugün Ece Ronay'ın nişanlısı Mehmet Bilir'le bir araya gelerek bir video çekti.

Videoda artık olayları sonlandırmak istediğini dile getiren Erbil, "Mehmet kardeşim, Ece Noray'ın nişanlısı. Ben onun nişanlı olduğunu bile bilmiyordum, bırak Mehmet olduğunu. Mehmet'i bu olayları kapatalım diye, üstünü örtelim artık. Çünkü gerçekten çok rahatsız olduk. Hem kamuoyu, hem biz hem o taraf bu taraf. O da beni kırmadı, davetime icabet etti ve geldi evimde yemeğimi yedi." ifadelerini kullandı.

"SEN DE BİZİ GÜZEL AĞIRLADIN"

Nişanlısı Mehmet Rüştü Bilir ise, "Teşekkür ederim abi, sen de bizi çok güzel ağırladın" yanıtı ile videoyu sonlandırdı.

"KANDIRMIŞ! ARTIK NİŞANLIM DEĞİL"

Videoyu izleyen Ronay ise, "Ben kimsenin böyle saçma bir özrünü kabul etmiyorum. Mehmet Ali Bey yılların kurdu, bizim Mehmet de saf. Kandırıp kullanmış olmalı diye düşünüyorum. Nişanlım Mehmet'in nazik barış teklifini de sonuna kadar reddediyorum. Bu arada sanırım artık nişanlım değil. " diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ