USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

Melik Ramisoğlu "Bursaspor'u 3 yıl içinde Süper Lig'e çıkarırız""

İşadamı Melik Ramisoğlu medya ile biraraya gelerek açıklamalarda bulundu.

Melik Ramisoğlu "Bursaspor'u 3 yıl içinde Süper Lig'e çıkarırız""
09-09-2023 22:20
09-09-2023 23:50
BURSA
Google News

Haber : Tarık Çapçı


Yaklaşık 1,5 yıldır zaman zaman   Bursaspor'u yonetmeye talip olduğunu açıklayan ve İşadamı Melik Ramisoğlu düzenlediği basın toplantısında mevcut Başkan Recep Günay'a seslenerek kongre çağrısında bulundu.

RECEP GÜNAY KONGRE KARARI ALMALI

Bursalı menajer Ömer Özen ile birlikte medyanın karşısına çıkan Ramisoğlu , Recep Günay'a sert eleştirilerde bulunurken "Günay Bursaspor'a zaman kaybettiriyor. Biz kendisine mali destek vermek istedik. Bize verdiği randevuya bile katılmadı. Bu iş parasız olmaz Günay ne yapmak istiyor anlamıyoruz. Ancak Mahalle kulübünü yönetecek biri koskoca Bursaspor'u yönetiyor " ifadelerini kullandı.

VERECEĞİMİZ PARAYI GERİ ALMAYACAGIZ

Ramisoglu kulübe aktaracağı parayı geri almayacağı sözünü verirken ilk etapta 200 milyonla hu işe soyunacağız. Sonrasında da yönetim kurumumuzun da desteği ile bu rakam artacak ifadelerini kullandı. 

YÖNETİMİMİZ HAZIR 

Yonetim listelelerinin de hazir oldugunu belirten Özen ve Ramisoglu cogunluk Bursalı isimlerden olusuyor. İstanbul'dan da arkadaslarımız var. Dediler.

MAYISTA DA ADAYIZ 

Ramisoglu Mayıs ayında da aday olacağız diyen Ramisoglu. Biz bu işe baş koyduk. Tek derdimiz Bursaspor. O yüzden bu göreve talibiz dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
tolga
tolga 1 yıl önce
eger recep gunay adamsa eger bursasporu düşünüyorsa hemen kongre kararı almamlı
Turan bey
Turan bey 1 yıl önce
Bursa spor süper ligi hak eden süper ligi gelebilecek bi takım değil Bursa sporun bu hale gelmesine en büyük etken ırkçı olmasıdır Allah'ta kabul etmedi işte insanı böyle yerle bir eder
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ