USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Meral Akşener: Söylenenleri dalga geçerek anlatıyorum

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Aydın Mitingi’nde açıklamalarda bulundu.

Meral Akşener: Söylenenleri dalga geçerek anlatıyorum
06-05-2023 16:07
06-05-2023 16:14
Google News

Akşener şunları söyledi:

"Aklıma 2019'daki mitingimiz geldi, ilerisine geçmişiz, ardında kalmamışız. Rahmetli Menderes'in ailesiyle görüşüp Çakırbeyli'ye getirmek boynumun borcu olsun. 

Çok ilginç bir seçime gidiyoruz. Hayatımızda işitmediğimiz küfürleri, iftiraları... Sürtük olduk, çürük olduk, düşük olduk; yetmedi sufli oldunuz.

Bu abilerin en başında olan birisi var kim? Recep Bey. Ne yaptı biliyor musunuz? Kemal Beyle beni Gabar ve Cudi’ye gömmeye karar verdi. Şimdi muhtemelen Gabar’a beni gömüyor. Kısmetli kadınımdır, bereketliyimdir. Rahmetli kayınpederim öyle söylerdi. Gabar’da mezar kazarken petrol bulundu. Bakalım Kemal Bey için Cudi’de kazılan mezardan ne çıkacak? Dalga geçerek anlatıyorum. Üzülmeyesiniz diye anlatıyorum ama bu öyle bir şey ki. Bizi birbirimizle dövüştürüp bedavadan oy alıp milleti maraba yerine koymaktır.

Ben İnkılap Tarihi Hocası’yım. Aydın işgalcileri, gencecik evlatlarımızın geleceği pahasına sürüp atmıştır. Aydın’da işgalci bir kişi yoktur. İşgalcilerle el sıkışan bir Allah’ın kulu yoktur. Hepiniz kendi geçmişinize bakın. Dolaysıyla bir seçime gidiliyor. O seçimde millet bir karar verecek. Şimdi bir karar vereceksiniz: Aydın’ın hala cezalandırmasına mı evet diyeceksiniz yoksa sizi soyanların emekli edilmesine mi evet diyeceksiniz? Tabii ki emekli edilmelerine evet diyeceksiniz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ