USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

Mestan'dan özel açıklamalar

Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan Bursa.com Spor Koordinatörü Tarık Çapçı’ya gündemi değerlendirdi.

Mestan'dan özel açıklamalar
29-04-2020 19:47
Google News

Oyuncuları için resmi bir teklif almadıklarını ifade eden Başkan Mestan, "Burak Kapacak ve Ali Akman ile ilgili Trabzonspor’un ilgilendiği haberlerini medyadan duydum. İsmail için de kulağımıza gelen şeyler oldu. Oyuncuların gitme gibi bir düşüncesi yok. "Sen ne dersen o Başkan" diyorlar. Ayrıca bize gelen Resmi bir teklif yok. Biz oyuncularımızdan memnunuz devam etmek istiyoruz. Tabii ki satılmayacak oyuncu yok. İyi bir rakam gelirse oturur düşünürüz. Takas kesinlikle olmaz. Kendi genç yıldızlarını 14-15 milyon eurolara satan kulüpler bizim kapımızı çalacaklarsa bizi ikna edebilecek rakamlarla gelmeliler." dedi.

-Transfer çalışması var mı?

"Şu an tek amacımız Süper Lig'e dönmek. Mevcut kadroya güveniyoruz. Altyapıdan 4 takviye daha yapacağız. İlaveten en fazla 4 transfer olabilir. Başarılı kadroyu bozmak, kadroyla oymamak zarar verir. Biz her durum için hazırlıklıyız camiamız merak etmesin. Önceki dönemlerden gelen bazı mali olumsuzluklar ara ara karşımıza çıksa da ilk zamanlarınıza göre kulüpte iyileşme var diyebilirim."

-Mali anlamda kulübün bir sıkıntısı var mı?

"Mali durumda ise biliyosunuz bir çok alacağı Süper Lig'e çıkış zamanımıza erteledik. Sadece hazirana banka ödemesi var. Büyük sıkıntıda değiliz şu an."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ